Marja

Den långa resan.

Julklappar.

 I  natt stod jag vid köksbordet och slog in julklappar. Det tycker jag är det roligaste av alla förberedelser inför julen. Trots att jag är scrappare gör jag inte lika fina paket som Annika Berglund visar i dagens Vk, men jag tycker det är kul att använda olika sorters papper och sno runt snören och band på olika sätt. En och annan tomte och ängel kan jag dekorera med, men annars blir det inte så mycket. 


Årets fundering har varit vad en tjej som fyller tonår om 4 månader vill ha i julklapp. Vad är det som gäller när man inte längre är barn och definitivt inte ännu vuxen? Smink och smycken? Vad är det för musik som gäller? Vilka böcker läser man i dag? Hittills har det varit ganska enkelt… Bamse, Disney-prinsessor, Hello Kitty och Hanna Montana… Carolas julsånger och årets Idol-skiva.

I sista minuten fick jag en önskelista som jag sprang omkring med på stan i går. Pust och stön…och ett stort tack till alla vänliga expediter som hjälpte en mormor så gott det gick. Boken som önskades var slut till och med på förlaget och musiken fick jag beställa på nätet när jag kom hem, men jag hittade en riktigt fin grej som säkert kommer att bli uppskattad, så jag får vara nöjd. 
 
Ha en trevlig onsdagskväll <3

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>