Marja

Den långa resan.

Saknar dem redan.

Nu har flickorna åkt och plötsligt är det så där tyst och tomt. Jag går på måfå mellan rummen och konstaterar att Johanna har glömt halva sitt ansikte kvar i badrummet. Smink alltså. Det är alltid något som blir kvar. 
En vacker liten plåtlåda med änglar på blev kvar på byrån i sovrummet för att ‘den passade så bra’ där och så fick jag ta över en tubhalsduk med mina färger. Den luktar svagt av Johannas parfym…

Vi har haft en underbar helg. Vi har sovit och ätit gott och bara umgåtts med varandra, och lite med andra. I dag har vi suttit och scrappat hela dagen och jag fick lov att visa vad flickorna gjorde.
Ronja gjorde ett Alla Hjärtans Dag-kort efter ett kort jag tidigare gjort. Hon fick bl.a. pröva på att stämpla bårder och jag måste säga att hon är riktigt duktig. Eller vad tycker ni?
 
Johannas stora idol är Marilyn Monroe och hon fick både boken med Marilyns dagboksanteckningar och en pinuppealmanacka av jultomten. Hon fick en idé om att göra tavlor av pinupporna… hmm… det skulle bli 366 tavlor, eftersom det finns en pinuppa för varje dag (2012 är visst skottår). 
Kalendern börjar den 31/12, så hon tog den första bilden och gjorde en liten tavla på 15×15 cm. POW är texten och sedan har hon blingat som om man skulle se stjärnor efter smällen. 

Själv hade jag tänkt att äntligen göra något med aluminiumtejpen, men hade fullt sjå med att hjälpa ’nybörjarna’ med material och råd. Sen lagade jag färggrann mat… lax med citronsås och ugnsrostade grönsaker (potatis, rödbetor, morötter, zucchini och lök). Glömde förstås fota maten, som vanligt.

Ha en trevlig onsdagskväll <3
 
 
 

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>