Marja

Den långa resan.

Måndagsblandning.

Måndag idag och en ny vecka att se fram emot.

# I går träffade jag Lotta, som också bloggar här på Vk, på Apoteket i Ersboda. Alltid trevligt att träffa bloggare irl. Jag gick fram till henne och presenterade mig, men sen hann vi inte prata så mycket mer för det blev hennes tur vid disken. 

# Jag börjar vänja mig vid mitt röda hår. Jag tror jag har tvättat bort överskottsfärgen, så nu är det mera kastanjefärgat, fast fortfarande mer rött än brunt. 
Jag trodde ju att folk skulle haja till när de såg mig, vet inte riktigt hur jag tänkte, för det är ju knappt någon som ens tittar på mig när jag är ute bland folk.

# Min halsduk är snart lika lång som mitt vardagsrumsgolv. Jag mätte upp 4,16 m… ett snitt på 2 m i veckan.
 
Visst kommer jag att kunna sticka 1 km i alla fall innan september 2014? Kunde inte låta bli att vira den runt halsen och så här nöjd är jag med mig själv. 

Jag satte en säkerhetsnål vid 4 m, så jag kan mäta därifrån nästa gång. 
Jag är så himla tacksam att jag kom i kontakt med det här projektet, för annars hade jag gått resten av mitt liv och trott att jag inte kunde sticka mer med min stelopererade tumme. Visst är det förunderligt hur saker och ting ibland kommer i ens väg, som om det var meningen?

# Jag har plockat ihop ett paket med fina papper och annat smått och gott till Johanna och Ronja att scrappa  med. Jag har ju samlat på mig en hel del, så det kändes skönt att kunna dela med sig.

# På Kupan är det rea. De säljer alla kläder, textilier och skor för 20,- styck. Jag hittade ett helt nytt snyggt påslakan, en svart-grå-randig slinkig halsduk och en liten bok som heter “Bok för stygga flickor” och innehåller citat av kända och okända kvinnor.
Här är ett jag valt på måfå:

“Det som viskas i ens öra har man lättast att tro på.
(Simone de Beauvoir)

Ha en fin måndagskväll <3 

 

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Inga-Britt Gustavsson (2012-01-30 20:56)
    Min halsduk ska sys ihop med en massa andra halsdukar i ett försök att slå ett rekord som nu är 7,55 km… Den ska alltså bli minst 1 mil lång. Umeå är kulturhuvudstad år 2014 och då ska den vara färdig. 🙂

  2. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2012-01-31 07:09)
    Jag börjar som sagt vänja mig med färgen.:)
    Så här i början är det så himla kul att sticka, men framemot sommaren blir det kanske inte lika mycket. Nu börjar mitt garn ta slut, så jag får börja tigga och köpa billigt garn.:)
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.