Marja

Den långa resan.

Försenat aprilskämt?

I morse sken solen igen och hela världen var bländande vit. Jag kunde återigen se alperna från mitt fönster och balkongen var vackert utsmyckad.

 
 
 
Sen trodde jag Vk kom med ett försenat aprilskämt, när jag läste detta: http://www.vk.se/606758/din-klapp-ska-betala-kulturkalaset

Kulturhuvudstadsåret 2014-kansliet föreslår att Umeå kommun och andra företagare ska ge sina anställda pengar i julklapp, som de sedan får använda till att stödja någon kultursatsning under kulturhuvudstadsåret. Hur tänker man där? Ge pengar till de anställda, som man genast tar tillbaka…? Eller pengar blir det nog inte frågan om, snarare får man väl kryssa för på en lista vilken kultursatsning man vill stödja. Tack för den julklappen! Tack för den uppskattningen! Vilket trams! Hoppas inte förslaget går igenom.

Ha en trevlig måndagskväll <3

 

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Sjukt dåligt sätt… man ska väl få bestämma själv om man vill vara med på ett hörn och satsa sina pengar på det och inte bli tvingad, även om du fått pengarna.

    Du Marja, du kan få 10 000:- av mig, varsågod, och du får själv bestämma om du vill sponsra min bil då jag tävlar, med bensin, eller så får du ge dom till Åke, han kan behöva lite uppmuntran i all skruvning 🙂 Visst var jag snäll nu? Ha det gott!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-04-02 20:33)
    Tur att jag inte längre jobbar på kommunen, för då hade jag blivit ännu argare. Vilken idiotisk tanke! Hela kulturhuvudstadsåret börjar gå över styr. Redan.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.