Marja

Den långa resan.

Prassel i örat.

“Visst är jag mycket piggare nu än sist vi träffades?” frågade jag exet i går. Då låg jag på soffan med 39 graders feber och ett ben jag inte kunde stå på. Sent på kvällen fick jag fara iväg till akuten för intravenös antibiotika. 

Nu har jag ett ljud av pappersprassel i mitt vänstra öra. En typ av tinnitus som beror på en total obalans i käken. Jag har en stifttand som sitter lite löst och har därför bara kunnat tugga på ena sidan av munnen, vilket har påverkat min glappande käkled och örat. Så himla irriterande. I går ringde jag till tandläkaren och fick en tid i morgon förmiddag. Jag har ingen tandvärk, men jag kan vicka på tanden. Wish med luck! 
 
Var en sväng på Kupan i dag och hittade några nystan fina garner till halsduken. De hade halva priset på ’textilier’, så jag betalade 22:- för tre stora nystan. Lite påskkänsla fick jag allt av de granna färgerna. Jag har redan stickat en bit med det gul-gröna-cerise- röda garnet.
 

På Rehnmarkstorget hade man pallat upp en hög björk med påskdekorationer i går. Stora, fina ägg och massor med färggranna vippor.
 

Jag har fått det hedersamma uppdraget att korrekturläsa en bok. Jag vet vad den handlar om, så det ska bli väldigt intressant. Kanske, kanske, kan jag fånga en skymt av mig själv i kulisserna.

Ha en trevlig tisdagskväll <3
 
 
 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.