Marja

Den långa resan.

Vårkänslor!

Plötsligt händer det! När jag gick ut i dag upptäckte jag de första krokusarna i rabatten.

Och syrenbusken vid gaveln hade fått stora knoppar.

Jag fick vårkänslor!

I dag ringde jag Tele2 igen. Kokade en kopp kaffe och satte mig bekvämt i soffan framför TV:n på eftermiddagen, förberedd på en lång väntetid. Men i dag kom jag fram med detsamma! Jag blev så paff, att jag knappt kom ihåg varför jag hade ringt. Ärendet var fort avklarat… telefonen skulle stängas inom 24 timmar… efter 24 sekunder var den stängd.
 
Ett par minuter senare ringde en kille från Tele2, som hade läst mitt blogginlägg från i fredags. Japp, de håller koll på vad man skriver om dem. Han hade sett att min telefon precis blivit avstängd och ville kolla att just det hade varit mitt ärende. Han trodde väl inte att jag hade stängt av den för att jag var besviken på Tele2? Nej då, jag har helt andra skäl.

På förmiddagen har jag städat i mitt uteförråd, för jag ska få hjälp att köra skräp/skrot till återvinningen. Jag har haft en gammal sävmatta på golvet, som nu var halvmurken och började falla isär. Den kastade jag och sopade rent. 
En av grannarna kom och pratade en stund. Hon fick en blomkruka och övertalade mig att behålla en gammal pinnstol, som jag hade tänkt kasta. Klart jag ska behålla den.

Är det någon som vill ha stora vanliga terrakottakrukor, så är det bara att komma och hämta. De passar bra som utomhuskrukor i trädgården.

Ha en fin måndagskväll <3
 
 
 

 

4 kommentarer

 1. Babs

  Här är det också krokusar som tittat upp men påskliljorna har långt kvar till blomningen, det är för kalla nätter.
  Tänk att tele 2 läser bloggar.
  Kram

 2. Marja Granqvist

  Svar till Babs (2012-04-17 11:02)
  Tele2 och andra bolag kollar varje dag vad som skrivs om dem. Jag fick tipset att jag skulle tagga bloggen för den skull. Jag blev ju uppringd av Sveriges Radio en gång när jag skrev om SVT:s program om Täfteålogen.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>