Marja

Den långa resan.

Sa jag vårkänslor?

Gårdagens vårkänslor blev kortvariga. I dag blåste det ISkalla vindar när jag for väg på cykeln till Jula och Willy:s. På hemvägen hade jag motvind och fick verkligen se till att hålla munnen stängd för att inte få sandknaster mellan tänderna och trots glasögonen blinka i dubbeltakt för att inte få sand/damm i ögonen.

Ett par arbetare klädda i neongröna skyddskläder med SKANSKA på ryggen, satte ut markeringskäppar där den nya vägen till Norra länken ska gå. Jag tänkte med blandade känslor att jag inte skulle komma att beröras av kaoset på den sidan av Coop, för i framtiden kommer jag att komma med bussen från andra sidan.
I tunneln under E4 stod en mamma med två små barn och beundrade den färggranna graffitin, samtidigt som hon var tvungen att förklara att man egentligen inte får måla så där.
I uppförsbacken tilltog motvinden och jag fick ge mig för naturens krafter, stiga av cykeln och streta uppför.

Jag hann hem innan det började storma på allvar och nu är det full snöstorm igen. Tänker på de små krokusarna i rabatten, som nu är täckta av blöt snö.

En liten kille ringde på och sålde majblommor. Som vanligt köpte jag en krans. I år är blommorna vita och vinröda.

Ha en trevlig tisdagskväll <3 

 

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Och tänk på småfåglarna som blir htlurad och sedan möts av detta. Mina föräldrar såg ju några (nu kommer jag inte ihåg vad dom heter) fåglar, för någon vecka sedan, som kommit alldeles för tidigt, dagen efter vart det ju den där kylan och ovädret och dom överlever tydligen inte minusgraderna.

  Läste nyss att du blivit uppringd av Tele2… haha, ja det lönar sig att skriva om det man är missnöjd med, om man vill ha snabbare hjälp. Undrar om det funkar andra hållet också. Skriv positivt och få¨en gratis mobil, en prenumeration, en bil.. ja vad som helst :)

 2. Marja Granqvist

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-04-17 21:57)
  Stackars fåglar!
  Vilket fasansfullt väder det blev. Just nu ser jag en stackars cyklist som slirar fram på cykelbanan… var tvungen att stanna till av någon anledning…kanske fastnade snö i cykeln. Skönt att inte behöva gå ut.

  När jag har något positivt att skriva om Telia eller Tele2 m.m. ska jag göra det och tagga inlägget.:) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>