Marja

Den långa resan.

Plus till återvinningen.

I dag har jag varit på Återvinningscentralen med en massa skräp/skrot. Jag hade gruvat mig lite för det, men det gick snabbt och behändigt. Jag hade bl.a. en stor läderfåtölj, som gått sönder i foten och det jag samlat på mig i uteförrådet. Brädstumpar, kakelplattor, trasiga blomkrukor, gammal målarfärg m.m. Allt fick plats i kompisens bil. På återvinningen fick vi hjälp hela tiden, så det var inga svårigheter att sortera. Nu har jag ett lass till, som vi ska ta senare.

På hemvägen ville jag svänga förbi huset som jag ska flytta till. Det är nästan färdigt. Jag kunde peka ut mina fönster. Sen fick jag lite ångest…

Det kom en hel massa snö i går kväll och i natt. Ett vitt lager som la sig på de gamla snöhögarna. Det blev nästan som ett maränglandskap. 
 
 
 
I morgon ska jag till tandläkaren och gräva ut rotdelarna som blev kvar av tanden. Huu, vad jag gruvar mig. Har bestämt att jag ska ta taxi hem sen. Håll tummarna att det går bra!

“Snöflingor är en av naturens bräckligaste ting, men se bara vad de kan göra när de håller ihop.”
(Okänd)

Ha en trevlig onsdagskväll <3 

 

8 kommentarer

 1. Terttu

  Du har haft likadana sysslor som jag. Vi lämnade en stor mängd skräp samt elektroniska apparater på Vindelns återvinningscentral. Jag håller på att tömma huset…..
  Det känns bara bra att få utrensat..

 2. Marja Granqvist

  Svar till Helena Nilsson Springare (2012-04-21 09:17)
  Om det krävs kommer jag att flytta ut tidigare och bo temporärt i min kompis lägenhet, som står tom över sommaren. Därför röjer jag för fullt nu.
  PEAB sa att de skulle vara färdiga med husen till sommaren. Sedan är det alla besiktningar m.m. Det känns spännande.
  Ha en fin helg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>