Marja

Den långa resan.

Pollen, pollen…

Nu är det höga halter av björkpollen och vide/sälgpollen i luften. Varje vår blir jag lika överraskad över att det plötsligt börjar klia i ögon och gom och luftrören känns trånga. Det finns bra mediciner, men egentligen skall man börja premedicinera innan pollensäsongen bryter ut på allvar. Nu får jag bara försöka lindra besvären och helst inte gå ut.

Jag är på gång med flyttarbetet. I dag har jag packat de två flyttkartongerna jag hade i förrådet; en med böcker och cd-skivor och en med porslin och glas. De ska någon få komma efter, för det är sådant jag ger bort. Sen har jag packat alla banankartonger jag fått låna med mina böcker. Nu skulle jag vilja fortsätta packa, men måste vänta på att flyttfirman kommer med kartonger. Ska ringa och påminna dem.

I går kom en trevlig ung man efter mina gamla LP-skivor. Han tog båda backarna och jag fick en liten peng. Bye, bye… jag saknar dem inte. För varje icke nödvändig sak som försvinner blir jag lättare, både till kropp och själ. 

En av mina kära vänner har gått i pension och jag gjorde ett kort, samt köpte ett randigt nattlinne, som hon nu kan gå omkring i hela dagen om hon vill. 
Kortet blir mitt bidrag till Pysselhäxornas utmaning för maj månad. Vi ska inspireras av denna sommarbild, så jag gjorde kortet i grönt och stämplade en leende sol. 
 
 
 
 

 
 
Ha en trevlig onsdagskväll <3

 
 
 
 
 
 
 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.