Marja

Den långa resan.

Ny vecka.

Hepp, så var det måndag igen och ny vecka.

Helgen gick i overksamhetens tecken. Jag blev knäckt av pollenplågan och känningar från min stackars mage. Jag tycker inte att jag stressar, eftersom jag har gott om tid med flytten och jag har ordnat allt det praktiska. Jag fick ta det lugnt och missade både invigningen av det nya Bildmuséet och Kulturnatta.

Det nya Bildmuséet såg väldigt fint ut på bilderna i tidningen. Glasväggar från golv till tak och fin utsikt över älven. Nåja, det står kvar och ett besök ska jag väl få till den närmaste framtiden. På Kulturnatta var jag väldigt intresserad av modevisningen med steam-punk inslag sent på lördagskvällen, men det brukar även vara kul att bara strosa på stan mellan de olika musikscenerna och aktiviteterna.

Den här veckan har jag plötsligt mycket aktiviteter. Vi har tjejträff ute vid havet i morgon, sen är det årsmöte i bostadsrättsföreningen, vattengympa och akvarellmålning, då vi ska hänga vår utställning som öppnar på söndag. Vissa av våra alster kommer sedan att hänga i Kyrkstugan i sommar.

Ja, och sen ska jag packa, tvätta, städa OCH så har jag fått en beställning på ett scrappat kort till en student. Så himla kul att få göra något på beställning.

Nu ska jag ta fram symaskinen och sy några sömmar i några plagg som länge har väntat på att bli åtgärdade. Just nu, när jag har fullt upp med annat, ska det göras. Typiskt, inte sant? Sen ska jag ta bussen till min andra bostad och vattna blommorna och tar då med mig symaskinen för säkerhets skull. Vem vet, jag kanske får för mig att sy ett lapptäcke i sommar.

Ha en trevlig måndag <3

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2012-05-21 21:20)
    Förra veckan hade jag inget inplanerat, inte ens vattengympan eftersom det var helg på torsdagen… och nu kommer allt på en gång. Men som sagt, det är bara trevliga saker.:) Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till Fru Karlsson (2012-05-22 10:09)
    Oj då… det var inte meningen.:) Efter den 15 juni har jag total SEMESTER till mitten på september, så det går ingen nöd på mig.:) Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.