Marja

Den långa resan.

Att välja bland utbudet.

Hur mycket orkar/vill man se på TV? Just nu blir vi överösta av seriestarter i alla kanaler och det gäller verkligen att välja.

Jag gillar att titta på Projekt Runway och nu börjar även Projekt Accessory på samma kanal. Det är alltid lika spännande att följa kreativa personer.

Under några veckor har jag skrämts av denna annons vid busshållplatsen. Danspalatset Playa del Sol heter programmet, som aviseras med hjälp av en föga smickrande bild av en av deltagarna.
 

Jag tycker det är en elak bild. En överdrivet förvriden kropp och ingen glädje i ögonen.

Jag var tvungen att se det första avsnittet av programmet. Trodde det skulle bli en repris på Täfteålogen, men det var inte så farligt. Inte än i alla fall.

Sen tittade jag på Svenska Hollywoodfruar och det är ju rena underhållningen. Den snälla Maria Montazami fortsätter sitt liv i ultrarapid, men har hittat en väninna som är som en duracellkanin. Gunilla Persson fortsätter att ta sig själv på fullaste allvar och Isabel Adrians överläpp växer i takt med hennes gravidmage. OMG…LOL…

Dallas var ju en serie jag följde en gång i tiden, men nu tänker jag inte se den. Jag klarar inte längre av att se människor vars liv går ut på att vara elaka mot varandra.

Robinson går också bort… *gäsp* Fångarna på fortet? Ja, någon enstaka gång, beroende på vilka som deltar.

Jag är fortfarande fascinerad av Ice Road Truckers (lagom spänning för mig), ser gärna på Halv åtta hos mig och ser fram emot Stjärnorna på slottet, Så mycket bättre och Sommarpratarna.

När jag flyttar måste jag köpa en TV. Min första platteve och jag har ingen aning vad jag ska köpa. Vilken sort är bäst för mig och min lilla lägenhet? Kanske dags att börja kolla upp.

Ha en trevlig onsdagskväll <3

2 kommentarer

  1. Larisa Karlsson

    Hejsan!
    Tycker att du skall köpa LCD – TV från SAMSUNG..
    Hoppas att du kan gilla även 4TV Nyhetsmorgon – Nyheter, ekonominyheter, sport och väder..
    Doctors – Amerikansk pratshow..
    Ha det BÄST

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.