Marja

Den långa resan.

Tålamod var det.

Tålamod var ordet för augusti månad och det behövs ända in i de sista dagarna, för det ser inte ut som jag kan flytta in på fredag, utan måste vänta till måndag. Flyttfirman skall till Stockholm och vet inte om de hinner hem till fredag förmiddag. Tydligen hade jag sagt att måndag går lika bra… och det har jag säkert gjort, för jag är ju så snäll och flexibel. Ibland biter jag mig själv i svansen för att jag är det.

Ok, jag ska hämta nyckeln på fredag morgon och har då tillgång till lägenheten. Jag har hela helgen på mig att sy gardiner och kan faktiskt hänga upp dem om jag vill. Lite konstigt att göra det först, eller hur? Jag hinner planera skåp och garderober, så det går fort att packa upp m.m. Tålamod var det.

Jag fick tips om fina köksbord på Jysk, eftersom det jag hade sett ut på Mio var för stort. For iväg till Jysk och ja, där fanns ett bord med två klaffar, som jag kunde tänka mig. Stolarna som hörde till tyckte jag inte var så fina, men jag hittade andra som passade. Vitt bord och svarta stolar…låter det bra?

Jag ska kolla på Mio i morgon och även på IKEA:s hemsida innan jag skickar iväg min beställning. Från IKEA ska jag beställa ett högt skåp till badrummet, en vit bokhylla till sovrummet och en TV:bänk. Det blir mycket att montera ihop, men jag har en fin skruvdragare. Och tålamod.
Jag kommer att få det så fint!

Min post kommer hit igen, MEN det gör kompisens också. Hon hade beställt eftersändning till den 3/9, men det kan inte hjälpas att antingen går allt till henne i Kalix, eller så kommer allt hit. Maskinerna har vunnit över den mänskliga logiken. Vi orkar inte bråka med posten mer. Nu behövde hon några viktiga papper, som jag skulle skicka till henne. Hur gör vi då? Jo, jag fick skicka brevet till hennes syster i Luleå.

Ha en trevlig onsdagskväll<3

4 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Det är kanske ganska bra att få tänka i lugn och ro i lägenheten på var du ska placera allt. Men jag förstår att du längtar efter att komma på plats. Vitt bord och svarta stolar låter snyggt!

  2. Larisa Karlsson

    Marja, DU kommer att få det fint!!
    Vitt bord och svarta stolar…Det låter fint!!

    En tålmodig kompis / Larisa

  3. Marja Granqvist

    Svar till Larisa Karlsson (2012-08-29 20:06)
    Tack larisa för tipset att gå till Jysk! Hade inte tänkt på att de har möbler. Det blir nog det lilla vita bordet med två klaffar och svarta ’myran’stolar. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.