Marja

Den långa resan.

En bra tisdag.

I natt har jag faktiskt sovit normalt. Jag pulade in bettskenan och somnade utan problem. Sen vaknade jag efter ett par timmar och slet ut den, men då hade den gjort sitt jobb. Det var kanske andra saker som också medverkade till att jag var mer avslappnad i hjärnan. Trummandet i örat har i alla fall minskat.

 

Jag for iväg till Viva Resurs med fem rullar halsduksdelar till Ritva. Min egen mätning visar att jag nu totalt är uppe i 99,60 meter. Attans vad drygt det är att komma upp i 100 meter. Nu ska jag vänta på att Ritva har mätt upp mina delar, för det är hennes mätning jag går efter. Det kan ju diffa på någon centimeter beroende på hur man sträcker ut halsduken.

 

Sen tittade jag in på Returbutiken. Där kan man ju gå i timmar. De har en fantastisk ordning där och det är luftigt och fräscht. Jag hittade ett fint hopfällbart brickbord som man kan ha i sängen för 40,- och några pocketböcker för 5,- styck. Deras bokavdelning är helt fenomenal. Fina böcker för alla smaker för en billig penning.

De är ju verkligen inne på återanvändning. Jag har tidigare visat en stol klädd med tyg från gamla jeans och i dag fastnade jag för denna lampskärm gjord av dragkedjor.

 

 

 

I den lilla kaféhörnan kan man fika för 10,- och dessutom ta med sig muggen hem. Att ta en bild på skylten var omöjligt utan att själv komma med på bild. Hej, hej!

 

 

Sen promenerade jag till ICA-Maxi i det underbara vintervädret. För att orka hem fick jag köpa en banan för att äta som mellanmål. Jag köpte faktiskt två och la ifrån mig den andra på ett ovanligt ställe när jag packade upp mina varor. Den lilla ängeln fick verkligen något att fundera över.

 

 

 

Ha en trevlig tisdagskväll <3

 

 

 

6 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Jamen..jag vet vilken butik du varit på. Bara för att jag gillar det där med att ta med kaffemuggen.

    Nu har jag även lusläst allt på din blogg. Riktigt suugit in allt och myst.

    Tittat på bilder och ALLT.

    Helt underbart.

  2. Ditte

    Återvinning är trevligt! eftersom jag tycker att vi har alltför mycket prylar så tar jag mig då och då en promenad upp till Röda kors butiken på Östgötagatan och lämnar in saker. Men….det hännde att jag handlar lite också. Där finns också ett kafé med bra priser och det är mysigt att bara sitta och filosofera för sig själv en stund.

    Och för att få lite omväxling på returerna går jag lika ofta till Frälsningsarméns butik på Götgatan.

    Kul med din halsduk! Snart klar, med andra ord….Spännande att få se den!
    Kramar och tankar!

  3. Marja Granqvist

    Svar till Ditte (2013-01-23 12:10)
    Frälsningsarméns butik på Götgatan har jag också varit på.
    Halsduken blir inte klar förrän hösten 2014 och tills dess hoppas jag att jag orkar/hinner sticka åtminstone 100 meter till.
    Kram

  4. Maria Lundmark Hällsten

    Den där lampskärmen var jag och tafsade på idag 🙂 jag fick bara med en sak hem… för hela femton kronor, vad det var, lägger jag ut imorgon. Dom har rea där från och med idag, 50% på hushållssaker och jag tro det var 75% på textil, så billigt blev billigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.