Marja

Den långa resan.

A Never Ending Story.

Jag trodde jag skulle bli klar hos tandläkaren i dag, men så blev det inte. Åtminstone en gång till måste jag tillbaka dit. Den här tanden blev en seg historia.
I dag gick det riktigt bra igen. Jag hade förberett mig mentalt och tagit värktabletter, så jag var relativt avslappnad. Det behövdes, för det blev lite stressigt. Jag ska inte gå in på detaljer, men det hände saker som gjorde att jag trodde att nu var det kört och jag skulle förlora tanden, men min tandläkare är helt inställd på att kämpa in i det sista och rädda den. Vi hann göra rotfyllningarna och en provisorisk fyllning. Det blev ont om tid, nästa patient hann komma, min snälla tandläkare jobbade på och mitt i allt kom en kvinna in och krävde att han skulle ta en röngenbild på en tand han hade behandlat ett par dagar innan och som inte kändes helt ok. Som tur är har han en duktig tandsköterska som tog hand om henne.
Tills vidare känns allt bra med tanden och jag hoppas att jag inte får lika ont som förra gången.

På söndag skall jag på träff med Pysselhäxorna. Jag har inte varit med sedan i december i fjol. I morgon ska jag plocka fram material till det jag ska göra, så jag inte drar med mig en massa onödigt. Vi har en utmaning med deadline kl 14.00 på söndag med temat’manligt’. Jag räknar med att jag hinner göra en layout med ett kort på min pappa. Jag har gjort ett par kopior på det enda porträttkortet jag har av honom. Sen tänkte jag göra ett par layouter med kort på mamma, så söndagens tema blir ’vintage’. Jag längtar efter att fylla mina egna album och inte bara skicka iväg allt jag gör till Stockholm.

I dag har det varit riktigt fint vårväder. Nästa vecka ska jag få hjälp att köra hem akacia-plattorna till balkongen. Jag behöver 40 st. Sen blir det fönstertvätt också. Och så ska cykeln köras ner på rundsmörjning.

I kväll ska jag se på Let’s Dance.

Ha en mysig fredagskväll <3

 

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Hoppas innerligt att din tand snart är helt ok. Jag lider med dig, för tandläkare har jag svårt för. Har sedan några år gått till en tandläkare som min man haft i 30 år och hon är helt fantastisk. Och jag får så mycket bedövning jag vill. Så nu är jag inte rädd längre…

    Pysselhäxorna låter roligt! Och så roligt att du kan fylla dina album med det du gjrt. Kanske kan du ta en bild och visa vid tillfälle. Du är så kreativ så jag vore glad bara jag fick se.

    Akacia plattor har jag tänkt på i flera år. Men inte ännu kommit till handling. Vi har trätrall på balkongen och även om den oljas så tycker jag den börjar se knackig ut.
    Krävs nog lite övertalning av maken för han tycker nog att trallen fungerar bra….

    Önskar dig en bra helg!
    Kramar!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Ditte (2013-04-20 17:09)
    Tanden känns faktiskt bra i dag. Jag tror att min tandläkare är ovanligt noggrann, så därför tar det tid. Det är ju bra.:)
    Jag kommer nog att visa vad jag gjort på träffen. Kom på att jag måste göra ett kort till Johanna också. Hon fyller år 1 maj.
    Ha en bra helg. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.