Marja

Den långa resan.

Den skira grönskan.

Så här såg det ut på min gata i vintras.

 

Så här ser det ut i dag.

 

Vilken rikedom att få bo på en plats på jorden med så tydliga årstidsväxlingar.

I höst får vi hoppas på vackert gula björkar till en liknande bild.

 

I dag har jag varit på återbesök hos sjukgymnasten på vårdcentralen. Min nacksmärta har tyvärr inte blivit bättre och nu är det läge för en röntgenundersökning, så att vi vet vad vi ska jobba med. Jag tränar med Theramed-bandet, stretchar och ligger en stund på spikmattan varje morgon för att få i gång cirkulationen. Jag virar mattan runt nackkudden.

Jag har seriöst tänkt på att skaffa ett litet ståbord för datorn och pyssel. Ibland står jag och målar och gör decoupage vid diskbänken och det känns bra.

 

I kväll var det vattengympa och det var som vanligt skönt med en genomkörare i det varma vattnet. Nu är det bara ett par gånger kvar innan sommaruppehållet.

 

En kvinna från Clas Ohlson ringde och berättade att de hade hittat en ny ’hane’ åt mig, så i morgon ska jag fara ner på stan och hämta den.

På lördag är det träff och medlemsmöte med Pysselhäxorna och jag har inte gjort månadens utmaning ännu. Vi ska inspireras av en bild med en massa kugghjul i silvriga färger och jag har tänkt ut vad jag vill göra. Deadline är kl 14.00 på lördag.

 

Nu måste jag lyssna på Debatt i Svt1 om händelserna i Husby.

 

Ha en bra torsdagskväll <3

 

4 kommentarer

  1. Ditte

    Har just lyssnat på ”Debatt”. Tycker det blev väl mycket politik….
    Men jag vet att det varit kämpigt redan sedan mitten av 1970 talet i Husby, Hjulsta, Tensta och Rinkeby och då var det en annan regering.(JObbade i ett par olika skolar i området under några år.) Tror inte alls att man vare sig skall eller kan skylla på en regering för att det är problem. Frågan är nog mycket större än så.
    Och våld i vilken form det vara må är ju helt oacceptabelt.
    Får se var det hela slutar….Och var är föräldrarna?????

    Hoppas att du genom röntgen får veta vad det är som orsakar dina nacksmärtor. Annars är det ju svårt för din sjukgymnast att åtgärda det hela.

    Kramar och tankar!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Ditte (2013-05-23 23:02)
    Håller med att det blev mycket politik. Ungdomarna behöver förebilder, föräldrastöd, skolans uppmuntran, någon som ser dem och tror på dem. NU!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.