Marja

Den långa resan.

Två möten på en dag.

Det är inte bra när man inte vill gå och lägga sig för att man gruvar sig för att vakna med nacksmärta och huvudvärk. I morse skulle jag dessutom stiga upp lite tidigare, eftersom vi hade träff med skrivargruppen.

 

Det gick bra och vi hade en riktigt trevlig träff. Vi hade tagit med oss gamla skolfoton för att visa hur vi var klädda och en hade tagit med sig några hattar hon hade när hon var ung. Jag hade dessutom tagit med mig de tre vaxdukshäftena jag skrivit sångtexter i åren 1957, -58 och -59. Schlager på svenska, finska, engelska, tyska, franska och till och med på italienska med bilder på idolerna. Det blev en liten improviserad sångstund.

Det var terminens sista träff och vi bestämde att fortsätta till hösten.

 

I kväll har vi haft årsmöte med vår bostadsrättsförening. Killarna i styrelsen hade handlat, så jag kokade kaffe, skar upp vetebrödet och dukade fram. Sen hjälptes vi åt att diska och städa efter oss. Ganska många kom och det var trevligt att träffa grannarna och prata lite med dem. Sen hade vi konstituerande möte med den nya styrelsen. Jag är fortfarande suppleant och ansvarig för konteringen av våra fakturor. Det känns lagom.

 

I morgon ska jag äta lunch med ett par vänner och sedan ska jag på fotvård. Jag ska ta med mig nagellack och be att få tånaglarna lackade också.

 

Ha en skön måndagskväll <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.