Marja

Den långa resan.

Underbar helg.

Helgen har varit helt underbar. Jag har hängt med Johanna och Ronja varje dag. Vi har inte gjort så mycket, varit ute i det underbara vädret, ätit gott och sedan suttit runt köksbordet med fönstret på vid gavel och pysslat. Ronja har ritat, Johanna har scrappat och jag har pimpat små bruna papperspåsar.

 

pimpadpase pimpadpase2

Mara hängde med oss i går också. Vi var ute och jag köpte ett märgben åt henne i djuraffären och sedan kände jag mig som Caesar, han som talar med hundar, när jag fick henne att gå fot medan jag höll påsen med benet mot mitt bröst hela vägen hem.
Mot kvällen blev hon less på oss och intog sin ’yogaposition’. Hon var uttråkad.

yogaposition

Sen kom husse efter henne och jag fick hjälp med datorn.

I går kväll gjorde vi Tacos och i dag var vi och åt buffé på en kinesisk restaurang. Sushi utan ris och mycket goda grönsaker för mig.

buffé

 

Mina finaste var nöjda. 

alsklingarna2

 

Och jag är lycklig.

me

 

Nu börjar skolveckan och Ronja åker till sin pappa i morgon. På fredag ses vi igen.

Ha en skön söndagskväll <3

4 kommentarer

  1. grandmother

    Ni ser alla så lyckliga och glada ut! På kortet av din dotter kan man tydligt se att hon liknar dig. Fortsätt att ha det bra. Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Vi trivs med varandra och det är så skönt att kunna umgås i lugn och ro. Har man begränsat med tid kan det bli stressigt och då kan det uppstå irritation. Därför är det så bra att jag är här så länge att vi kan leva ’vardagsliv’. Kram

  2. Ditte

    Vad skönt det låter, att umgås och mysa tillsammans och ta degen som den kommer. Jag måste verkligen beundra era kreativa ådror; alla tre har sådana talanger.
    Och påsarna blev så jättefina!

    God mat blev det också! Inser att jag saknar den kinesiska maten mycket mer än jag riktigt vill tillstå. Och tacos och sushi är gott det också.
    Och idag är det en ny vecka!
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, det känns kul att tre generationer kvinnor kan sitta och pyssla tillsammans. Johanna är mycket duktig på att scrappa… jag ska fotografera några av hennes alster också. Ronja ritar och jag har köpt akvarellpennor m.m. till henne.
      Nu är det ny vecka, nya äventyr. 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.