Marja

Den långa resan.

Torsdagstema – I like #111

Jag gillar fortfarande yoghurtglass eller frozen yoghurt som den också kallas. Jag har ju en tidigare torsdag gillat den frysta yoghurtglassen från Arnold’s som jag åt i Finland.

I dag åt jag fryst yoghurt i Gallerian.

frozenyoughurt3

The Original Swedish Yoghurt Factory kallar de sig och kör med ett self-servning system. Man tar en bägare och fyller den med något som påminner om mjukglass. Man kan välja mellan olika smaker. Jag sökte efter något utan smak och det närmsta jag kom var vaniljsmak. Den kranen fungerade inte, så jag fick ta en blandning av vanilj och choklad. Vid kranarna stod det ‘non fat’. Hmm.
Sen skulle man välja topping, bär/frukt eller en massa sötsaker/strössel. Jag valde jordgubbar och kivi. Vid kassan vägdes bägaren och jag fick betala efter vikt. Min bägare kostade 46 kronor. Jordgubbar är tunga.

frozrnyoughurt2

Den här yoghurtglassen var alldeles för söt för min smak och smakade mer som mjukglass. Jag var så glad att jag tog friska jordgubbar till. Jag gillar jordgubbar.

Nej, jämfört med den friska finska frysta yoghurten var den här fadd. Men jag gillade texten jag upptäckte på bägaren när jag hade ätit upp.

frozenyoughurt

Och jag gillade att sitta på de höga stolarna, trots att jag antar att jag blev tillfälligt randig i baken.

frozenyoughurt4

 

 Torsdagstema – I like

Ha en trevlig torsdagskväll <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.