Marja

Den långa resan.

Ett litet sött paket…

sottpaket

I dag låg det ett litet sött paket med julsnöre i min brevlåda. När man köper saker på Tradera kan man få hem dem i de mest fantasifulla förpackningar. Återvinning och man-tager-vad-man-haver är det som gäller.
Jag ska inte avslöja vad det var i, för det är en del av en julklapp. Synd bara att den inte fungerade innan jag tog fram en tång och klämde åt.

I dag har min maniskhet kulminerat. Jag har ont i ett öra och i halsen på samma sida och funderar om jag ska bli förkyld igen, så jag har suttit inne och gjort färdigt alla askar och ett antal presentpåsar. Jag skippade till och med vattengympan. I morgon ska jag fota mina alster och på lördag far de med till Stockholm.

Stackars exet som får leva mitt bland alla pysselsaker jag dragit fram. Jag har förvarnat honom om att strumporna säkert kommer att bli blingade med en och annan halvpärla som fallit ner på golvet.

I går kväll var det akvarellmålning. Vi skulle träna på näsor, men av någon anledning målade jag ett helt ansikte med klarröda stora läppar och uggleögon. Inget hår, så det såg ut som en teatermask eller teatersminkning.

Jag byter buss vid Universum och busshållplatsen där är så mysig med belysning i taket och björkmönstret på baksidan.

universum

 

God natt mina vänner <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.