Marja

Den långa resan.

Arga Marja.

Jag hoppas att mina grannar uppskattar att ‘Arga Marja’ också är scrappare. Jag tänkte det skulle vara trevligare med ett meddelande i en glasvas än en arg lapp på skåpet.

ingendumpning

Det samlas en massa reklam och gratistidningar ovanpå skåpet med våra postfack. Någon har börjat lägga dit det hen inte vill ha och så har andra följt efter. Tanken är att NÅGON ANNAN ska ta hand om det. Vem är det? Jag misstänker också att de som delar ut reklam dumpar det som blir över ovanpå skåpet, eftersom de flesta har satt upp lappar att de inte vill ha reklam på sina fack.

Nu har jag rensat och placerat vasen på skåpet. Ska bli intressant att se om jag får några reaktioner.

Ha en bra kväll <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>