Marja

Den långa resan.

The Weekend in Black and White 28/12

svartvitt2

 

The Weekend in Black and White 

Have a nice weekend <3

4 kommentarer

 1. Ulla Visavuori

  Hej Marja!

  Hälsningar från ett regnigt Lovisa. Roligt att läsa dina berättelser om din jul. Vi har också ffirat julen här hos Jaanas familj. Allt har gott bra utom att jag skadat min fot. Något så onödigt som man kan tänka sig. Föll först ovh stötte vristen sen då det just bra, råkade jag sparka mig själv just på det sjuka stället. Har nu ett stöd för foten, små bensplitte lossat.

  Du är jätte duktig märker jag. Det har du ju alltid varit, sen liten. Det är bra att du har många intressen som håller dig igång. Roligt att se bilder ar er , har ju inte sett Johanna sen hon var mycket liten. Och av Ronja har jag inget sett. Söta båda två. Hälsa dem.

  Jag skall försöka följa med dina roliga historier också i framtiden, men skall nog skriva mera åt dig senare. Väntar också dina kommentarer.

  Ha ett bra och fint nytt år 2014 och så hörs vi igen.

  Kram, Ulla

  p.s. Kuju hälsar

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Vilken trevlig överraskning att få en kommentar från dig! :)
   Jag lovar att skriva ett mail snarast.
   Kramar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>