Marja

Den långa resan.

Nu vänder det.

Onsdagskvällens förlösande skratt och gårdagens intensiva vattengympa har varit bra för mig. Jag känner att det vänder nu. I dag har jag mått mycket bättre och är framför allt inte trött.

Nattens dröm gjorde också sitt. Jag drömde en lång dröm med många sekvenser och den var så tydlig. Jag förstår att jag måste släppa taget om en viss person, sluta oroa mig för en annan och inse att jag själv befinner mig på den ljusa sidan. Ett sms på morgonen bekräftade allt detta. Drömmar är fantastiska… de berättar det man själv inte fattar.

Jag for till ICA Maxi och storhandlade. Så skönt att göra det ibland. På hemvägen steg jag av bussen på Carlslid och och gick hem och drog dra-maten efter mig. I dag är jag pigg.

Sen har jag kokat soppa till tjejerna i morgon. Jag komponerade en egen soppa den här gången. Hur svårt är det egentligen? ’Man tager vad man haver’, som Cajsa Warg inte lär ha sagt, gör en slät soppa och pimpar lite.

Dagens selfie. Jag bakade något smaskigt med choklad också.

choklad

Ha en trevlig fredagskväll<3

6 kommentarer

  1. Sandra från Finland

    Vad fint att höra att det har vänt till det bättre! Drömmar kan verkligen vara befriande och rensande. Själv har jag funderat mycket kring en textrad i en låt, det kändes som om den ville säga mig något och det har tagit mig tre dagar att verkligen komma fram till vad (skrev om det på min blogg).

    Hoppas du får en trevlig tjejkväll! Jag hade en riktigt fin gårkväll, var på en swing-kväll där jag lyssnade på en duktig orkester som spelade musik från svunna årtionden, såg på fint uppklädda människor som dansade lindy hop, swing, vals och tango, och dansade faktiskt själv litegrann också! Sådant gör också gott för själen.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag tror att drömmar kan säga mycket om man bara kan ta till sig dem. Likaså textrader som fastnar i ens tankar. Ska kolla vad du har för funderingar på din blogg. 🙂
      Låter som en härlig kväll med kul musik och dans. Sånt är också bra för själen. Kram. 🙂

  2. Ditte

    Så skönt att det har vänt. Positiva tankar och drömmar betyder mycket. Och visst är det fantastiskt med drömmar! Och vilka svar man kan få…
    Trevligt med tjejträff i morgon. Vänner är viktiga!
    Din ”selfie” gillade jag verkligen.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.