Marja

Den långa resan.

Memento Vivere!

I natt blev jag äntligen färdig med försättsbladet till min väggkalender, eller snarare köksluckekalender, för den hänger på en av köksluckorna. Jag fick börja om från början, tänka om, efter att den ursprungliga idén inte blev som jag ville.

memento2

 

memento3

Jag valde ett kort motto för 2014. MEMENTO VIVERE! ’Kom ihåg att leva’.
För mig är det en mognare variant av det hurtiga Carpe Diem! Kom ihåg att detta är livet, livet pågår här och nu. Livet finns i det stora och det lilla. Fråga inte när det ska börja, tro inte att det är slut. Kom ihåg, varje ögonblick är värdefullt, roligt som tråkigt, euforiskt som smärtsamt.

Så tänker jag när jag peppar mig själv.

Dagens utflykt gick till Strömpilen, för jag hade ett paket att hämta ut på posten på Maxi ICA. En beställning från Dermosil.

dermosil

Duschkrämer, kökshandtvål, ansiktstvätt, ansiktskräm, hudkrämer och AloeVera gel. Fraktfritt och med den rosa duschkrämen till vänster som bonus för insamlade poäng.

Jag gillar de här produkterna för de innehåller inga parabener och är utan doft, eller har svaga hypoallergiska dofter. Dessutom gillar jag pumpflaskor. Inga korkar att skruva av och på med mina fumliga fingrar.

Slaskvädret är tillbaka. Suck! Fast det var ändå skönt att promenera från bussen med en full dra-maten. Nu är skåpen välfyllda, både i köket och badrummet.

Mina tulpaner slår ut mycket försynt. Lika försynt är färgen… svagt pastellgul. Så vackert!

gulatulpaner

Ha en skön lördagskväll <3

 

 

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Vilken fin alamanacka du gjort… verkligen Marja style 🙂 Så du menar att ni har det lika slaskigt i den änden av stan? Ja jag tror dig… grått och blött, men vi går ändå mot ljusare tider 😀 Ha en fin lördag! //Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Maria! Ja, slaskigt, men ganska skönt och friskt i luften. Ha en fin helg! Kram 🙂

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Mormor! Ja, många av produkterna finns både med doft och utan. Ha en trevlig kväll du med! 🙂

  2. Ditte

    Så väldigt fin din kalender blev. Temat och texten tyckte jag väldigt mycket om. Förstår att det ligger jättemycket jobb bakom resultatet. Önskar dig en fin kväll. Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ibland blir det inte som man tänkt och då får man börja om från början. 🙂 Önskar dig med en trevlig kväll. Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.