Marja

Den långa resan.

Ibland går det fort.

Här sitter jag vid mitt nya köksbord. I går morse visste jag ingenting om ett nytt bord. Ibland bara händer det. Nåja, jag har funderat på att byta bord, eftersom det vita klaffbordet jag köpte när jag flyttade in hit är så rangligt. Det är ett fint bord, jag gillar det, men jag blir så less på att kaffet skvimper ur muggen varje morgon. Jag har tittat på bord och funderat… varit sugen på ett runt bord igen, fast det tar så mycket plats. Jag visste att jag vill ha ett vitt bord och max 120 cm.

Så i går for jag till Rusta och Jysk i andra ärenden och inne på Jysk såg jag ett bord med vit skiva och stålben som inte kostade så mycket och tänkte… what the heck. I morse väcktes jag av en glad gosse från Jet Pack som ringde och meddelade att han kommer med bordet före lunch. Så efter lunch hade jag skruvat i benen (16 skruvar) och möblerat om. Jag blev såå nöjd.

Sen buntade jag ihop kartongen + lite annat jag hade liggande och gick med det till återvinningen vid OK.

I dag har jag varit lite mindre trött, men däremot ganska yr. Jag tog med mig stavarna när jag gick ut med kartongen och gick en omväg hem. Det var redan mörkt och glest med lyktor längs cykelvägen, så jag gick rakt ner i en djup vattenpuss. När jag sen böjde mig ner för att se hur mina skor såg ut, snurrade det till när jag skulle resa mig upp igen. Sen raglade jag fram som en fyllis. Tur att jag hade stavarna. Det känns nästan som om blodtrycket har slagit om till för lågt. Jag kanske ska gå och mäta det redan nästa vecka.

Läste i tidningen i morse att Umeå inte har haft en enda soltimme i februari. Då är det väl inte konstigt att många klagar på att de är trötta.

Mina tulpaner är då fortfarande pigga och har slagit ut helt nu.

utslagna3

Ha en fin tisdagskväll <3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Grattis till ditt nya köksbord. Och att du skulle få ihop det, det kunde jag räkna ut. Visst är det skönt att snabbt bestämma sig när man ser något man vill ha och har fundertapå ett tag. DEt finns ju dessutom till salu. Förr kunde jag fundera och fundera och när jag väl bestämt mig fanns inte varan längre kvar.
    Nu har jag snabbare beslutssträcka….
    Kramar!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Det beror ju på om det är en dyr vara eller inte. Det här bordet var inte så dyrt och monteringen var enklast möjliga… fyra ben skruvas i en bordsskiva. 🙂 Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.