Marja

Den långa resan.

Full av energi i dag.

Det var skönt att få beklaga sig lite i gårdagens inlägg, för i dag har jag känt mig mycket bättre. Efter en fantastisk dröm i natt och en slummer på spikmattan i morse, kände jag mig full av energi.

Det måste jag ju utnyttja så jag började städa sovrummet… minutiöst. Inte en enda dammråtta kunde gömma sig i någon vrå eller under sängen. Jag tycker att det blir dammigt väldigt fort här. Kan det bero på att byggdammet fortfarande håller på och lägger sig? Till sist la jag ut den nytvättade mattan och nästa vecka blir det fönstertvätt. Försökte ta en bild på spegeln jag köpte på loppis utan att själv hamna med. Det är egentligen en badrumsspegel med en liten glashylla som jag ställt på byrån. Jag gillar den skarpt.

spegeln

Löparen som jag också fyndade på loppis för en guldpeng, passade alldeles utmärkt på byrån i rummet.

lopare

I kväll har jag varit på akvarellmålningen. För min del var det länge sedan, eftersom jag missade en gång när jag for till Stockolm. Vi målade av en bild av Krister Henriksson. Han är så där skönt rynkig i ansiktet. Min målning blev dock mer lik Jerry Williams.

Som vanligt fikade vi gott. I kväll såg min assiett ut så här.

fikatikvall

I morgon ska jag på fotvård. Kvinnan som jag går hos hade inga tider före midsommar, men så plötsligt ringde hon och erbjöd mig en återbudstid i morgon. Lucky me, för jag vill inte gå till någon annan.

Ha en skön torsdagsnatt <3

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.