Marja

Den långa resan.

Kl 13.00 i morgon vet vi!

bandet2

Se så fint! Jag brukar köpa flera stycken och ha med mig och ge bort till vänner som inte ännu hunnit köpa. En fin vänskapsgåva, tycker jag. Män brukar gilla det.

Vad är väl internet med all sin information jämfört med en doktor irl som tar pennan och ritar på det kräppade pappret på undersökningsbritsen? Som dessutom förklarar tydligt för mig och sin kandidat på klingande finlandssvenska, tar all tid i världen och svarar på alla frågor.
Cystan kan vi inte göra något åt om den inte blir alldeles olidlig. Han hade kikat i datorn och sett att jag skulle bli kallad till ortopeden i mitten på december! Japp. Jag får strutta vidare med kryckan.

Jag måste äta inflammationshämmande värktabletter för händerna. Egentligen vill jag inte göra det eftersom de förtar lite av effekten av min blodtrycksmedicin. Just nu har jag extremlågt blodtryck så doktorn tyckte att jag mycket väl kunde ta en liten dos i ett par veckor. Eftersom han jobbar på Hjärtcentrum, litar jag på honom och tar en tablett till natten.

På Apoteket kunde jag hänga min krycka så här bekvämt.

kryckan

 

 

I morgon är det Öppet Hus på Viva Resurs kl 10.00-14.00 med bl.a. en massa roliga aktiviteter för barn och förstås, uppvisning av hela 1-milahalsduken.

halsduken2 (2)
Kl 13.00 är det spännande ögonblicket då vi får veta hur lång halsduken är enligt Lantmäteriets mätningar. Ta-dam *trumvirvel*.  

Ha en mysig fredagskväll <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Spännande att få veta hur lång alsduken är och trevligt med ”Öppet hus på Viva Resurs. SEr fram emot att få rapport.
    Skönt att du fick träffa en bra läkare som tog sig tid och kunde förklara. Hoppas nu att medicinen hjälper och att du inte skall ha så ont.
    Styrkekramar till dig

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Nu vet jag och kommer att skriva ett inlägg om det med många bilder. Ska bara gå ut på gräsmattan och grilla med mina grannar först. Vi har husfest i kväll. 🙂 Kramar.

  2. Ditte

    Skall nu i mariehamn ge mig ut och leta efter de vackra Ittalakopparna och servetterna. Hoppas att jag hittar dem! Tusen tack för tipset.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.