Marja

Den långa resan.

Inte anträffbar.

risig

Jag känner mig lite risig. Tror jag har en förkylning på gång. Det skulle ju vara typiskt.
Jag hade tänkt försöka gå på vattengympan i kväll, men avstår, för jag orkar inte med ett bakslag nu. Jag vill vara pigg och utvilad, för min kompis är i stan. I morgon ska vi fara och köpa en ny mikro till mig och på kvällen är vi bjudna på surströmming. Yääj!

I går kväll skickade jag iväg ett kort meddelande till Posten på deras hemsida och, kors i taket, i morse hade jag fått ett mail med ett telefonnummer till Posten Umeå. Men nu är det så att personen vid det telefonnumret inte är ’anträffbar just nu’. Så kan man ju också ha det. Ingen telefonsvarare… inget meddelande när personen väntas vara tillbaka… bara ’inte anträffbar’.

Jag skrev en mycket snäll lapp till postkillen i går kväll och tejpade den på den öppna dörren. Jag skrev bara att vi inte tycker det är så kul med posten liggande öppen och oskyddad och bad honom vara mer ordentlig. Jag skrev under med namn och telefonnummer. Jag tror ju att det är det bästa sättet, att gå direkt till personen i fråga och säga hur man känner. Däremot vill jag gärna ha ett nummer jag kan ringa ifall det händer igen, så att någon kan komma och låsa dörrarna med detsamma. Så jag ska nog försöka få tag på den där personen som inte verkar vara anträffbar.

”Den som ingenting har att göra är alltid upptagen.”
(Svenskt ordspråk)

Ha en trevlig torsdagskväll <3

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.