Marja

Den långa resan.

Mörkt hela dagen.

Den här pratbubblan hänger i Kvinnohistoriskt muséum.

oldage

I dag har det varit mörkt hela dagen. Det har regnat ordentligt, så den fina snön har än en gång försvunnit. Nästa gång ska den väl ändå ligga kvar… tredje gången gillt, säger man ju.

Knät är lite bättre, så det var nog bra att jag vilade ordentligt ett par dar. Eller vilade och vilade, jag har stått vid diskbänken en hel del och pysslat. I dag har jag mer ont i vadmuskeln.

I dag har jag bara varit och handlat. Nu tvättar jag och är så glad att jag kan ta hissen en trappa ner. Uppför trappan går det bra att gå i långsam takt och jag tror det är bra träning.

Den här veckan har jag två saker inbokade varje dag. Jag brukar säga att en sak per dag räcker, men ibland kör det ihop sig. Men det är ingenting som inte går att avboka, ifall jag inte skulle orka.

I morgon är det tandläkaren och sedan teater på kvällen. Det skall nog gå bra.

Här kommer några fler bilder från det nya fina biblioteket.

biblan5

biblan

biblan6

biblan7

Ha en skön måndagskväll<3

 

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Då sänder jag dig en tanke imorgon, då jag med, sitter hos tandläkaren 😀 Jag fick en akuttid, bra, så får man det gjort. //Kram

  2. Freja

    Här regnade oxå snön bort så det är slaskigt, halt och blött ute. När ska den där rekordkalla vintern de utlovar dyka upp egentligen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.