Marja

Den långa resan.

Busy, busy…

Vilken rivstart det blev på den här veckan. I morse ringde väckarklockan, för jag skulle på skrivarträff… den sista för terminen. Natten blev kort, för av någon anledning kunde jag inte somna i går kväll, utan fick stiga upp och sätta mig och lösa korsord en stund.

Efter träffen gick jag och köpte en ny baddräkt, min gamla har blivit uppäten av klorvattnet. Jag köper alltid samma modell.
Sen for jag hemåt, men stannade till på Ålidhems centrum och handlade fika till kvällens möte. Vi hade årsstämma med bostadsrättsföreningen. Jag kokade kaffe och fixade fikat…hade varken glömt servetter, mjölk eller socker. Jag är ju både mamma och mormor, brukar jag säga, och van vid att tänka på detaljerna.

Jag blev omvald till den nya styrelsen, blev sekreterare, förutom att jag fortsätter att kontera föreningens fakturor. Eftersom vi är en liten förening, är det inte så betungande som det kanske låter.

Men nu är jag trött. I morgon blir en vilodag, för resten av veckan har jag något varje dag. Men bara roliga saker.

I dag var det riktigt varmt i solen. Nu kan man se knoppar på både buskar och träd. På Vasaplan hade en björk slagit ut, det är en speciell sort som är tidig.

gronska

Efter några varma dagar kommer vi att få en explosion i grönt. Det brukar hända över en natt här uppe.

God Natt mina vänner <3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Visst är det trevligt att ha lite att göra och jobbet med bostadsrättsföreningen verkar hamna inom det rimliga. Och som både mamma och mormor är man ju van att tänka på detaljer. Ja, i vårt gamla jobb också.
    Vilke trevlig vecka du har framför dig! Låter roligt med en massa ”trevligheter”.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Det känns kul med bostadsrättsföreningen, fast det kan strula också. ☺
      Veckan kommer att gå fort, men sen är det i princip sommarlov.
      Kramar! ☺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.