Marja

Den långa resan.

Ingen lust att blogga.

Just nu har jag ingen lust att blogga här på Vk-bloggen då bloggen spammas av nonsensbloggar. Det känns inte seriöst. För närvarande ligger ca 50 st anonyma bloggar ute med trams och alla verkar komma från samma källa. Det måste väl gå att göra något åt det.

/Marja

8 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja! Jag har skrivit till support. Få se om de gör något… annars får vi strejka.
      Kram!

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jo det dyker upp sånt där, titt som tätt, och ibland haglar det även skräp post kommentarer, verkar gå i omgångar.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Skräppost tycker jag inte att det blir så mycket, men de här obegripliga anonyma bloggarna fattar jag inte syftet med.
      Kram! 🙂

      • Maria Lundmark Hällsten

        Skräpposterna jag får är en massa utländska ord och länkar till utländska sidor, en dag kan det poppa upp 30 kommentarer, och det är bara sånt där…tvitvitvi. Men jag vet ju vad du menar med dom där bloggarna, jag förstår inte heller syftet med dom, och undrar ibland, vems bilder dom använder som presentation…ibland kan det ju vara ett ansikte där. Ha det gott i solen! //Kram

        • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

          Om du får sån skräppost fungerar inte ditt spamfilter. Kontakta support om det, för sånt ska filtreras bort automatiskt.
          Jag misstänker att de här bloggarna som poppar upp är sabotage/hämnd mot Vk. Någon, för det verkar vara samma källa, vill tränga ut oss bloggare… Bilderna som används är tagna från nätet, både profilbilderna och kattbilderna som bloggarna består av. Rubrikerna är befintliga engelska ord, men de bildar inga meningar utan bara nonsens.
          Jag har skrivit två meddelanden till support och frågat om det inte går att göra något, men har inte ens fått något svar. I går skrev jag ett fränt blogginlägg, men fegade ur och tog bort det efter några minuter.
          Ha en fin dag, det verkar bli soligt! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.