Marja

Den långa resan.

En mycket lugn helg.

insekter

På söndagar kommer ingen papperstidning, så jag läste den lilla boken om insekter jag köpte på loppis i stället. Jag lärde mig många intressanta saker.

Solen sjunker sakta ner bakom skogens träd. Jag hade tänkt ta en cykeltur runt sjön, men pratade för länge i telefon. Nåja, jag har faktiskt varit ute och cyklat en gång i dag, så det får räcka. Måste tänka på mina knän också.

Jag är fortfarande illamående och har ont i magen från och till. I går försökte jag ignorera det och for ner på stan för jag ville gå i affärer, men jag kunde inte ens fokusera på att välja en blomkruka så jag for hem igen. Eftermiddagen tillbringade jag på soffan och sov till och med en stund. Jag blir så less.

I dag har jag städat lite och som sagt varit ute och cyklat. Sen blev jag trött igen.

I morgon börjar en ny vecka och snart har juli månad gått.

Ha en skön söndagskväll <3

6 kommentarer

 1. Ditte

  Så trist att du har ont och att energin är på vift, hoppas du snart blir piggare.
  Skönt att du ändå kom ut på en cykeltur.
  Kanske kan du vila dig i bättre form. Hoppas! Krya på dig!
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag försöker ta det lugnt och äta försiktigt… snart vänder det nog. :)
   Kram! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>