Marja

Den långa resan.

Skönt häng med min dotter.

 

IMG_20150724_220026

Det blev ovanligt goda svenska jordgubbar och glass till efterrätt i dag. Hoppas bara att jordgubbarna var svenska.

Johanna tyckte mycket om tavlan jag gjort. Ronja är hos sin pappa, så hon har inte fått sin än.

Det blev häng med Johanna i dag och det är skönt att få ha henne för mig själv ibland. Vi träffades på Söder, uträttade lite ärenden och sen köpte vi med oss lunch från fiskaffären på Götgatan och gick hem till mig. Mara ( hunden) var utlånad till en kompis. Vi fick alltså sitta och prata i lugn och ro, kolla på min blogg och mina bilder på plattan m.m.

Vädret är precis som jag trivs med. 19-20 plusgrader, växlande molnighet och lite blåst. På kvällspromenaden njöt jag i fulla drag av värmen och den svaga brisen. Trottoarerna är fulla med uteserveringar och folk sitter och njuter av fredagskvällen med ett glas vin eller öl. Jag känner att jag trivs här.

Ha en mysig fredagskväll!

4 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   O ja, om jag hade pengar att köpa en liten lägenhet här på Söder. Det är väldigt svårt att få hyra en bostad och hyra i andra hand blir alldeles för besvärligt och dyrt. Tyvärr.

 1. Ditte

  Vilken mysig dag! Och jag förstår att du trivs här i huvudstaden och på Söder. Stockholm är fint, även om molnen är regnfyllda.
  Tavlan är så fin och roligt att Johanna uppskattade den.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, Stockholm är fint , i synnerhet på sommaren. ☺
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>