Marja

Den långa resan.

Söndag = vilodag

IMG_20150802_212300

Jag har ju tidigare visat både vinkorkar och pepparkorn i glas med värmeljus, Johanna hade hällt i kaffebönor.

I dag har jag inte gjort många knop. Gårdagens folkfest tog på krafterna. Det var tur att jag hade Ronja med mig som jag kunde hålla i. När det är så mycket människor i farten och så mycket ljud, får jag tunnelseende och tappar fokus. Att fotografera gick bra och hade jag inte haft den sysselsättningen, hade jag inte orkat stå på stället så lång tid.

Men det var en fantastisk parad med representanter från hela samhället som visade sitt stöd till HBTQ grupperna.

Jag har bara snurrat runt här på Söder. Promenerade till Medborgarplatsen och den lilla Gudrun Sjöden-butiken i backen på Götgatan. Kollade in höstens plagg och provade faktiskt en randig baströja i en ny färgkombination, bleklila och dimgröngrått, men blev inte sugen att köpa den. Konstigt! Har jag äntligen fått nog av randiga baströjor?

Ha en skön söndagskväll!

4 kommentarer

  1. Ditte

    Det låter som en behaglig dag, alldeles lagom. blev en vända för mig också, emn jag har fortfarande värk i vaderna efter gårdagen. Jag stod i över tre timmar och gick nog en 7 km så det är stelt idag.
    Ditt tips om korkar i ljusstakar har jag anammat i spenien, men pepparkorn och kafffebönor har jag inte provat . Men det får bli vad det lider.
    Trevligt att ses i morgon…
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.