Marja

Den långa resan.

TisdagsTema: Skärpedjup

angsglim

closeup

fokus

intelila

TisdagsTema

Ha en skön tisdag<3

18 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Violen! Jag har varit i Stockholm i 3 veckor och bloggat med min surfplatta… men jag har inte lärt mig hur jag länkar med den. Dessutom blev jag bestulen på min handväska med allt viktigt innehåll, så jag har varit upptagen med annat, så att säga. Men nu är jag tillbaka!

 1. Anita Malta

  Många vackra bilder med kort skärpedjup !! Den sista i mina ögon vackrast :-)
  Läser ditt svar till Violen. Hoppas du hade trevligt i Stockholm men vad trist och olyckligt med handväskan. Där brukar det finnas en del av värde. Hoppas det löste sig väl ändå.
  Ha en skön fortsatt tisdag önskar jag dig från Malta :-)

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Anita! Ja, det var trist och opraktiskt att bli av med allt man har i sin väska, men jag hade ju min dotter i Stockholm, så jag fick hjälp. :)

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, blommor är tacksamma att fotografera. De poserar snällt, utom när det blåser. :)

 2. Paula i pörtet

  Hej, tänkte fråga samma sak som Mia, vad heter den första, ängsglim blev svaret. Lär ju inte komma ihåg namnet så länge, men den är väldigt speciell och jag såg sommarens första exemplar idag på byn. Blommorna är spröda och ihåliga, inte särskilt vackra, men speciella.
  Är det en geting, tycker inte färgerna stämmer riktigt, kanske en blomfluga?
  Uff så lite jag kan om moder natur…skäms på sig
  Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Det är en sorts humla, som jag nu har glömt namnet på. Den förväxlas ofta med en geting. :) Kram!

 3. Judy

  Lovely flowers Marja! Glad to see you are moving on from your bad experience in Stockholm. I wish you nothing but good times from now on. Enjoy the rest of the summer and keep posting pictures. :) Judy

 4. Anemonen

  wow så vackert fotat. Bild två är lite mer utstickande och är toppen av toppen. Bra jobbat där för insekter rör sig en hel del och är inte så lätta att fånga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>