Marja

Den långa resan.

Ett tungt paket.

doodlecanvas

Nytt hos Panduro, en Doodle Canvas 30 x 30 cm. Färdigt doodlade bilder, som man kan färglägga. Helt i linje med målarböcker för vuxna, som nu har blivit allt mer populära.
Det är onekligen rogivande att både sitta och doodla och färglägga i alla regnbågens färger. Den här canvastavlan ligger i mammapaketet till Stockholm, men jag funderar skarpt på att köpa en egen.

I kväll har jag packat mitt paket, den större varianten av postens kartonger, som innehåller konstnärsmaterial och pysselgrejer till båda tjejerna. Lite hårvård, choklad, leggings och roliga sockar fick också plats. Och så de här roliga skalbaggarna, som jag köpte i Finland.

solcellsbug2

Skalbaggar med solceller på ryggen, som sedan ska lysa som de vackraste scarabeer i mörkret. Hoppas de fungerar.

Det blev ett tungt paket, men jag älskar att plocka ihop saker som jag vet att mottagarna kommer att bli så glada över. Jag tycker det är roligare att ge än att få.

Halva min överläpp är svullen. På insidan finns som en blåsa. Känns som en allergisk reaktion, fast jag har ingen aning mot vad. Ska ta en alvedon när jag går och lägger mig och hoppas att det ger med sig.

God natt mina vänner <3

4 kommentarer

  1. grandmother

    Men så mycket jag lär av dig! Jag har aldrig hört talas om doodla förut, hänger inte alls med uppenbarligen. Nu har jag varit inne på Panduros hemsida och kollat vad det är, ser kul ut. Måste nog prova. Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Doodla ( eng. doodle) är egentligen att klottra mönster med en penna, typ det man gör när man pratar i telefon på ev. telefonblock. Jag lär mig sådana här termer via scrapbookingen. 🙂 Det är ju väldigt rogivande att sitta och klottra… jag brukar rita mandalas, alltså runda blaffor där man börjar inifrån och sen utökar runt runt i olika lager.
      Kram! 🙂

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Cool tavla…men du blev lika lurad som jag, av insekterna. Dom lyser inte, dom skakar sig framåt

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ok, det kan också vara cool. ☺ Det står ingenstans vad som händer, så jag antog att de skulle lysa. ☺Hoppas du mår bättre nu. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.