Marja

Den långa resan.

Jul på Rusta och snö i norr.

På Rusta är julskyltningen i full gång. En stor avdelning blinkar och glittrar och lockar med alla möjliga fina saker. Fast jag gillar det vita mest.

husdjur

julstjarnor

Visst är det alldeles för tidigt?

Jag köpte i alla fall en ljusslinga till balkongräcket. Jag köper en ny varje år, för några lampor hinner alltid slockna innan säsongen är över. Nu är det så mörkt på kvällarna så jag längtar efter lite ljus utanför fönstret. Ska försöka hinna få upp slingan så fort som möjligt. 12 meter ska viras fram och tillbaka på räcket.

I dag har jag träffat mina scrapkompisar och suttit och knåpat hela dagen. Fast det blev mycket prat också eftersom det var första gången vi sågs efter sommaren. Jag knåpade ihop ett födelsedagskort. Här är det halvvägs… framsida och baksida… och jag har täckt över lite för att inte avslöja för mycket. Senare i höst kan jag visa hela.

kort

 

Pratade med min kompis i Kiruna. De hade fått lite snö, som låg kvar på norrsidan av huset. Längtar tills jag får fara upp och hälsa på, fast jag tänker vänta tills ishotellet är färdigt.

Ha en lugn söndagskväll <3

 

 

 

 

6 kommentarer

  1. Sandra från Finland

    Här har Citymarket dragit fram sina julprylar redan i september, hu! Jag har inte ens tagit ner min ljusslinga sedan förra året, och tänder den redan varje kväll. Visst, det blir inte samma förväntan som när jag sätter upp den inför advent, men mörkret är så påtagligt redan nu. Jag skulle vilja köpa en adventsljusstake, men kommer på mig själv med att tänka att det här är den sista adventstiden jag kommer bo i denna lägenhet, så jag kan nog klara mig tills jag har något mer permanent boende.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      En enkel ljusslinga på balkongen är så mysigt både inifrån och från utsidan, menar jag har svårt för blinkande färgade ljus och slangar. Det blir för mycket cirkus. ☺
      Kram Sandra!

  2. grandmother

    Det låter alldeles för tidigt i mina öron. Oktober månad har ju bara börjat. Lite tråkigt kan jag tycka att det är. Jag tyckte om skyltsöndagen när allt bara ”exploderade” på en enda gång. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.