Marja

Den långa resan.

Piggare i dag.

rontgen2

Tidigt i morse for jag iväg för en bihåleröntgen. Det gick bra, fast det är lite obehagligt att sitta där med huvudet i en skruvstäd. Nu får jag vänta över helgen på resultatet. Antar att jag får sätta mig och ringa runt på måndag.

I dag har jag känt mig mycket piggare. Inte så mycket värk och inte längre så trött. Exet har kommit hit på väg till Finland och det är alltid trevligt. Jag har kokat laxsoppa och vi har pratat en hel del.

Just nu skulle jag egentligen suttit på tåget och närmat mig Stockholm. Jag hade köpt icke omboknings- och avbokningsbara biljetter och tänkte att jag förlorat de pengarna. Men en kompis som kom och hälsade på i går tyckte att jag skulle försöka få tillbaka pengarna med läkarintyg. Sent på kvällen ringde jag Sj och pratade med en trevlig kvinna. Jag sa att jag kunde fixa ett läkarintyg. ’Hm, hm, hm’, sa hon, ’äsch, jag struntar i läkarintyget och sätter in pengarna på kontot’. Så hyggligt. Jag måste ha låtit eländig och sjuk. Sen var jag ju bara tvungen att skicka ett sms till min kompis och tacka henne för att hon övertalat mig.

Förresten så hade hon med sig något som jag blev mycket glad för. Ja, det är väl bara jag som blir glad för tomma bag-in-box kartonger. Jag dricker sällan vin, men gillar att göra förvaringsställ av kartongerna.Den här har jag också gett bort i stället för blommor. Jag la en påse praliner i den, fast nu fungerar den som pennställ m.m.

altrat

Snart får ni se fler.

Nu ska jag koka en kopp te åt oss och sedan blir det Skavlan och Rod Stewart.

Ha en mysig fredagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken bra kompis som förmådde dig att försöka få tillbaka pengarna och sicken trevlig personal som inte ”krånglade”. Så fint! Du har det ju illa ändå med värk och annat.
    Lite plåster på såren i alla fall.
    Tänk, vilken idé att använda en vinbox till något så här fint. Kreativitet av stora mått!
    Och så fin den blev. Vill gärna se fler…
    Önskar dig en trevlig fredagskväll från terrasssen med +22.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, jag har sån tur ibland. Blev faktiskt väldigt förvånad att jag slapp läkarintyget. Har fixat sådana till flyget ibland.
      Jag har ett par beställningar på såna där ställ. Kul att göra när man vet var de ska stå, så de passar in i omgivningen.
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.