Marja

Den långa resan.

Äntligen vattengympa!

I kväll hade månen en magisk korona. Hade bara mobilen med mig, men var tvungen att ta ett kort på väg till vattengympan.

korona

För att kunna rikta mobilen mot himlen och fokusera någorlunda, var jag tvungen att stå med ryggen mot en lyktstolpe. Jag har varit så där yr igen i dag. Kristallsjukan light, liknar det som. I natt när jag var uppe kände jag det… höll på att sätta mig bredvid toastolen och sedan när jag la mig snurrade det i huvudet trots att jag blundade.
Hela dagen har jag känt mig så där ’lightheaded’ (hittar inget bra svenskt ord), lite trögtänkt, hittade inte de enklaste orden när jag skulle skriva. Ett par gånger gick jag in i badrummet och kollade i spegeln att jag kunde grimasera, att båda ansiktshalvorna var symmetriska.
Målet för dagen var vattengympan. Jag har missat fyra gånger och nu m.å.s.t.e jag bara ta mig dit. Jag tänkte att händer det något där, så är jag på det bästa stället: granne med akuten.

Det gick bra och var så obeskrivligt skönt. Jag tog det lugnt, men det varma vattnet och möjligheten att få sträcka ut alla kroppens muskler var så fantastiskt lustfyllt och något jag verkligen behövde. Nu har vi bara tre gånger kvar den här terminen.

Yrseln känns inte lika mycket nu. I morgon ska jag till tandläkaren. Gruvar mig lite, men nu måste jag få ordning på den där eländiga tanden.

Här är en av låtarna på vattengympan, som jag alltid blir så glad av. Hittade en version med en ung Jerry Williams. Ni får klicka er vidare till YouTube.

Ha en lugn fredagsnatt <3

 

6 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, det varma vattnet är så skönt. Man stänger ute yttervärlden och bara njuter. 🙂

  1. Ditte

    Det här är ju en låt man blir pigg av oavsett om det är vattenjympa eller städning hemma som gäller.
    Den gör mig på gott humör!
    Trist med din yrsel men skönt att du ändå kom iväg på vattengympan. Hoppas att du är piggare idag.
    Kram och många tankar till dig.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag gillar ju Jerry Williams. 🙂
      Yrseln är bättre i dag. 🙂
      Ha en skön helg! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.