Marja

Den långa resan.

Lördagen

I dag fick vi mera snö. Inte bra när det är helgen för snöskulpturtävlingen, för snön förstör mycket av skulpturernas former och gör att de smälter fortare. Jag var inte nere på stan och tittade, men läste på Vk att samma duo vunnit tredje året i rad. Temat för i år var ’Livskvalitet’ och vinnarbidraget heter ’Hakuna Matata’ och föreställer en giraff och ett lejon i en berg-och-dal-bana. Det fanns inga bilder uppe än, men i morgon kan jag kanske visa vinnarbidraget.

Jag har varit lite seg och haft huvudvärk. Jag vred lite oförsiktigt på nacken på vattengympan i torsdags och fick en fruktansvärd spänningshuvudvärk. Om jag inte vetat vad den berodde på, hade jag blivit orolig, men nu försökte jag slappna av på olika sätt, bl.a. med medicin och spikmattan hela natten. I natt sov jag hyggligt, men är inte helt pigg.
Jag tog en tur till loppisen i snöstormen, för jag hittade ännu några saker som jag tyckte jag kunde sälja. Nu har jag sagt upp båset, på onsdag ska jag tömma det och ge bort det jag inte fått sålt. Det känns så himla skönt att rensa.

Fick vänta lite på bussen hem och tog ett par bilder av gråvädret.

gravader2

gravader

Sen kom en jättestor snötraktor och stängde in mig i busskuren medan den bökade framför den. Hjälp! Jag slet upp min mobil och hötte med den a.k.a. tog ett foto som ligger på mitt instagram.

När jag kom hem lyfte jag upp några cyklar och skottade rent framför ytterdörren. Det hade bildats en ordentlig driva där.

På balkongen hade det bildats fina ’snölyktor’ på ljusslingan jag har runt räcket. Mycket vackert!

snolyktor2

snolyktor

I kväll tittade jag på filmen ’Marley och jag’ för femtielfte gången och grät lika mycket på slutet som jag gjort alla de föregående femtitie gångerna.

God natt mina vänner <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Oj, så mycket snö!
    Jag kan förstå att du blev upprörd över snötraktorn. Har de ingen känsla för hyfs? Kanske en insändare i VK också kunde vara bra.
    Skönt att du renast och fått sålt så mycket på loppisen och lite pengar blir det ju också.
    Så fint det var hemma hos dig på balkongen med snön och belysningen! Vackert!
    Önskar dig en bra vecka och att huvudvärken släpper.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Snötraktorn gjorde nog bara sitt jobb och jag tror att han tutade innan han kom. Jag undrar bara vad jag hade gjort om bussen kommit just då…
      Balkongmyset har regnat bort. Underbart är kort.
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.