Marja

Den långa resan.

Spam, spam, spam…

Nu har jag börjat få en massa spam igen. Något verkar ha hänt när jag började använda den nya laptopen. Så irriterande! Varje gång jag går in på bloggen får jag börja med att markera 20-30 kommentarer som skräppost och vara väldigt noga med att jag inte raderar de seriösa kommentarerna. Det vore ju katastrofalt. Jag vet inte om jag tappat spamskyddet… har skrivit till support och frågat vad jag ska göra. Förr var spamposterna koncetrerade till ett eller ett par blogginlägg och då tog jag bort dem, men nu verkar de komma in överallt på bloggen.

För övrigt börjar jag komma överens med den nya laptopen. Jag har fått ordning på dokumenten och bilderna och fattar hur jag ska navigera. Den är lite snobbig dock, tyckte att min skrivare var av ’äldre’ modell, men fick lov att acceptera den. Ska bli spännande att se om den accepterar de dokument jag gärna vill föra över…

I dag blev jag tvungen att åka iväg till net-on-net igen för att köpa färg till skrivaren. Jag fick ingen röd färg på utskrifterna i går trots att displayen visar att det finns färg kvar i kassetterna. Antagligen har de torkat, eller så visar displayen fel. Nu har jag köpt både ljus och mörk magenta och ska göra ett nytt försök senare i kväll.

Sen promenerade jag till Ö&B när jag liks var i krokarna och stod länge utanför och väntade på att änglarna skulle uppenbara sig på de fluffiga molnen.

vararanglarna

Ö&B är ett roligt ställe, där kan man plocka på sig lite av varje. Jag köpte en pocketbok (reselektyr), tre små tuber med tandkräm (reseförpackningar), en förpackning blyertsstiftpennor med sudd (för korsordslösning), en påse nötter och en uggla på pinne till balkongen. Ugglan ska jag visa när den kommer på plats, men nu kan jag visa mina loppisfynd jag gjorde i Sundbyberg för några veckor sedan. Två saxar… en väldigt praktisk som klipper av blomstjälkar och en finlemmad, typ nagelsax, som man kan figurklippa papper med. Oumbärlig vid scrapbooking. Jag betalade 5 kronor för båda två.

loppisfynd

Ha en lugn söndagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Trist med spam!!! Hoppas du snart kommer till rätta med det.
    ÖB är en rolig butik och man kan hitta lite av varje och till väldigt bra priser dessutom.
    Fina fynd från loppisen i Sumpan och lika bra att köpa de fina saxarna när du såg dem.
    Önskar dig en trevlig söndag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag har precis tryckt bort 23 st nonsenskommentarer och mitt bland dem låg din kommentar. Sånt är så trist och jag blir nästan lite kränkt av att bli invaderad på det sättet.
      Saxarna jag hittade i Sumpan har jag haft mycket glädje av och min kompis hittade två fina sommarblusar som såg alldeles nya ut.:)
      Ha en fin vecka! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.