Marja

Den långa resan.

Fick en extra timme

Stackars vår brevbärare. Nu har jag skrivit en lapp till honom igen. Vilken otur han hade när just jag fick ett paket i dag som jag inte får ut genom min lucka. Han har tydligen öppnat hela skåpet igen och pulat in paketet, men inte tänkt på att luckan är mindre. Tanken var ju god, men nu har jag bett honom ta ut paketet och lägga det ovanpå skåpet, samt skicka mig ett sms när han gjort det. Jag vill nämligen inte bli av med det paketet.

I dag skulle jag åka till IKEA med min kompis och vi skulle träffas på stan. När jag hade satt mig på bussen in till stan kom jag på att jag var en hel timme för tidigt ute. Men så tokigt. Fast det gjorde absolut ingenting, vädret var underbart vackert och jag gick till min favoritpark, Vänorsparken, för att hälsa på de stora pilträden. Det var så underbart grönt och frodigt där och jag gick ett varv och bara njöt av försommaren.

Ormbunkarna prunkade, den stora kastanjen blommade, getramsen frodades och sen får ni hjälpa mig med namnen på de gula, röda och vita blommorna.

vanskapsparken

kastanj

getrams

vadheterden

vadheterden2

appelblom

Sen blev det dags att åka till IKEA och vi handlade lite småsaker. Jag köpte en ny stekpanna och sen gick vi loss i fyndhörnan. Min kompis hittade en vacker kudde och jag pulade in så mycket tyg jag kunde i en påse för 99 kronor. Nu var påsen inte så stor, men jag fick i en fin mörkgrå fleecepläd och ett tygstycke med färggranna blommor. Jag tror det passar till kuddar i soffan, eller så målar jag bara av blommorna. Jag gillar ju att måla stiliserade blommor.

Sen fikade vi och konstaterade att vi är kompatibla IKEA-besökare.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Hoppas nu att ditt paket kommer till dig. Och visst måste det finnas ett sätt där även paket kan levereras till de boende. Lite synd om brevisen var det ju och platsbristen kan han ju inte åtgärda.
    Så bra att du kom för tidigt in till stan och hann ta en runda i Vänortsparken. Så vackert och grönt. Jättefina bilder! Tack för att jag fick se detta.
    Förstår att det blev ett trevligt IKEA besök och rena fyndet med tygerna.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Höll utkik efter brevbäraren i dag och fick hjälp att öppna skåpet så att jag fick ut mitt paket. Vanligtvis får jag åka till posten efter så tjocka paket, men de har väl rationaliserat där med.
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.