Marja

Den långa resan.

Prideparaden

IMG_20160730_231824

Ballonger,  ballonger. Budskapet är dock entydigt… rätten till kärlek för alla.

Det var packat med folk på stan och många vakter och poliser. Jag klarar inte av att trängas, så jag ställde mig på trappan till Konserthuset på Hötorget. Det kändes lite luftigare. Så småningom kom Johanna och Ronja och en kompis till Ronja. Vi tyckte att årets prideparaden var mycket lamare än ex fjolårets. Kanske berodde det på att vi inte såg så bra, kanske var paraden långsam och inte lika högljudd som vanligt. Det var inte så många utstyrda ekipage.

Arlanda Airport körde med ’kärlek på hög höjd’ och hade en hög kran som sprutade vatten med jämna mellanrum. Jag antar att de som stod närmast gatan blev lite fuktiga.

IMG_20160730_232050,

Jag hade faktiskt fått en inbjudan att delta i paraden. Från magtarmförbundet, som jag är medlem i. Så jag hade kunnat stå här.

IMG_20160730_232213

 

Om jag någon gång skulle gå med i paraden, skulle jag marschera för ’de som inte kan’.?

Ha en lugn söndagsnatt <3

 

 

,

 

8 kommentarer

  1. jonas

    Varför inte även en parad för hetero? Verkar lite löjligt med dessa pajasar. Vill dom inte att man ska ta dom på allvar?

  2. Ditte

    Lite lamare var nog paraden i år, men budskapet var tydligt. Jag tror att säkerhetsanordningarna begränsade en hel del i år och det gjorde att ekipagen fick vänta på klartecken.
    Jag stod bra på Vasagatan och så bra och det var inte heller så trångt där.
    Om jag skulle gå med så blir det antingen ”För de som inte kan” eller ett annat alternativ.
    Stor kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, budskapet kom fram och de som deltog i paraden var väldigt engagerade och hade roligt, men som du säger var det nog det ökade säkerhetspådraget som gjorde att det gick långsammare.
      Vi skulle ha sökt oss till ett annat ställe, men vi var så många som skulle samlas, så det var bäst att stanna där vi var. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.