Marja

Den långa resan.

Första snön och skrivarpaj

IMG_20161101_151831

I dag föll den första snön. Så stilla och försiktigt dalade den ner. Den kommer  inte att stanna länge på marken, men den skapade en magisk förväntan.

Gårdagens inlägg gjorde mina kompisar oroliga och de har ringt och undrat vad som hänt. Min blogg är ju som min dagbok och jag försöker sovra vad jag skriver, men ibland är det skönt att få beklaga sig. Det är också bra att ha saker och ting dokumenterade. I morse kunde jag gå in och läsa exakt vilken dag jag var på bihåleröntgen för ett år sedan och vilken dag jag pratat med doktorn i telefon. Bra att veta när jag ringde vårdcentralen och förklarade mitt ärende. Jag bad att få prata med en erfaren läkare som skulle kunna förklara röntgenläkarens analys. På torsdag ska en läkare ringa mig.

Jag har inte haft någon nämnvärd värk i dag… penicillinet kickade in direkt. När jag grejade med min skrivare i dag och stod med huvudet nerböjt började det rinna blodig vätska ur bihålan. Det var inte näsblod, så jag vågade snyta rent och jag ska inte berätta vad som kom ut. Too much information already! Sorry! Men det kändes bra att få ut skiten. Jag får ju prata med doktorn på torsdag.

Min skrivare har pajat helt nu. Jag lyfte upp den på diskbänken, tog på mig pannlampan, tog ut alla bläckpatroner och putsade med tops och handsprit. Sen lät jag skrivaren själv rengöra tonhuvudena och den snurrade runt en hel del. Men det hjälpte inte. Jag skulle skriva ut den här bilden av Ronja för jag ville scrappa den och håret blir grönt. Dessutom blev det papperskvadd hela tiden.

Screenshot_2016-05-12-23-10-49 (1)

Den här skrivaren har jag haft i 10-15 år. Den skriver ut vanliga dokument, kopierar och har skrivit ut fina foton. Jag har använt den väldigt mycket, men nu sviker den mig. Suck!

Nu är jag inne på att scrappa och jag har dragit fram alla mina pysselgrejer. Jag har så mycket att jag inte vet vad jag har. Hela dagen har jag suttit i soffan nästan begravd i papper och pynt.

Nu ska jag ta min medicin och lite smärtlindring. Det börjar svida i bihålan när jag sitter med huvudet lite nerböjt. Tålamod, var ju månadens ord.

God natt mina vänner <3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Visst är det bra med bloggen ur flera synvinklar och bl.a. för att kunna gå tillbaka och se vad som hänt och liksom att kunna skriva av sig. Att man sedan får nya vänner är ju också en stor fördel.
    Skönt att penicillinet hjälper dig och hoppas att läkaren i morgon kan ge dig klara besked. Håller tummarna.
    Trist med skrivaren men kanske får det bli en ny….
    Desto roligare att du tagit fram alla dina pysselsaker. Kan förstå att det är mycket som du har.
    Så roligt att du ska ”scrappa” foto på Ronja, det är verkligen fint.
    Skickar en god bättringskram.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det är ganska intressant att gå tillbaka i bloggen och se vad man skrivit. 🙂
      Ja, det blir nog en ny skrivare och jag vill ju ha en som skriver ut fina fotografier som jag kan scrappa, eller kopierar gamla fotografier. Få se när jag orkar fara iväg och kolla vad som finns. Ska kanske kolla på nätet också.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.