Marja

Den långa resan.

Snön regnar bort

IMG_20161115_100254

I morse vaknade jag till det här. Regn och rusk och den fina snön håller på att försvinna. Den vintern var kort. De brandgula björkarna som jag tjatat om, har tappat alla sina löv och alla träden står alldeles kala.

Jag skulle ju till IKEA med min kompis. Vi träffades på stan och for sedan tillsammans ut till Söderslätt. Sen snurrade vi runt i flera timmar på IKEA, vi handlade lite och åt och fikade i restaurangen. Jag åt köttbullar med potatis och till kaffet den klassiska cheesecaken med jordgubbar. Jag köpte en ny golvlampa/läslampa, en tavelram, en förvaringskorg, en amaryllis med två knoppar och lite annat smått och gott.

När vi skulle åka hem med bussen fick vi vänta i över en halvtimme i regnet och blåsten på busshållplatsen (i busskuren). Den första bussen som skulle komma hade gått sönder. Mycket folk och blöta kläder i en överfull buss… hmm… Men det var en trevlig utflykt och passade bra en ruskdag som denna.

Ser ni vad som är fel på den här bilden?

IMG_20161115_203857

Ha en lugn tisdagskväll <3

.

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken trevlig utflykt, men dock mindre trevligt att vänta på bussen. Men å andra sidan inget att göra åt.
    Roligt med både inköp, lunch och fika.
    Tittade på bilden och funderade på om det var en rullgardin och då är den vänd åt fel håll. Men i övrigt vet jag inte.
    Kram från en blå och molnfri himmel.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Här är det fortfarande regnigt. 🙁
      Gårdagens utflykt var riktigt trevlig och vi var många som väntade på bussen och underhöll varandra. 🙂 Det är nog ingen rullgardin på bilden, utan ett tygstycke som de hängt upp… jag vet inte vad de skulle fixa till i den där hörnan, men mönstret har hamnat upp-och-ner. Det finns rosetter och en stiliserad fågel som man ser det på.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.