Marja

Den långa resan.

Amaryllisen växer

IMG_20161201_114739

1 december i dag och detta mötte mig när jag kom ut i vardagsrummet i morse. Min lilla amaryllis har verkligen skjutit i höjden och en av stänglarna flaggar för en blomma när som helst, uppstöttad av min längsta målarpensel (man tager vad man haver) och påhejad av julängeln. Det ser ut som blomman har gröna kanter, men det är skuggorna i den dåliga belysningen som gäckar oss.

Jag for iväg med mera grejer till loppisen och försäljningen går bra. Jag hittade också morgonrocken från Gudrun Sjöden som jag trodde var stulen. Någon hade burit med sig den, ångrat sig och hängt tillbaka den i rätt bås, som ju var fel eftersom jag bytt. Krångligt det där. I början skedde det många stölder där, men nu har de kameraövervakning med monitorer i kassan. Men vill man stjäla, är det ganska lätt att stoppa på sig något och bara gå ut. Därför kan man köpa larm eller låsa in sina saker i en monter. Jag har två små kameror liggande i deras glasmonter.

I kväll var det vattengympa och i dag var vattnet VARMT igen. Så himla skönt. Jag bestämde mig för att koppla bort alla tankar, all irritation och bara slappna av. Lyckades ganska bra med det.

Ha en lugn fredagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Oj, vilken fart din amaryllis har tagit. Kanske får du passa så att den inte plötsligt välter och stammen går av. (Har hänt mig ett par gånger och då fick den bli snittblomma.)
    Roligt att loppisen går bra och skönt att ditt tillfälligt förlorade plagg kom till rätta.

    Skönt med varmt vatten i bassängen igen. Lederna trivs än bättre då.
    Kram och trevlig fredag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag vaktar min amaryllis noga… ska leta fram en ordentlig blompinne. 🙂
      Ha en skön helg! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.