Marja

Den långa resan.

Julkortsverkstad

IMG_20161208_004207

I kväll har jag haft julkortsverkstad här hemma. Jag skickar ganska många julkort, men gör inte alla själv. Det är bara de närmaste som får mina egentillverkade kort.

Jag har blivit så fascinerad av ljuset just nu och går mest omkring med näsan i vädret och tittar på himlen. I det kalla, fuktiga vädret kan ljuset brytas så att den jämngrå himlen får en blå ton.

IMG_20161208_004246ö

Tog den här bilden innan jag hoppade på bussen mitt på dagen i dag. Just nu är det häftigt norrsken nere över sjön, men jag vågar inte gå dit ner ensam i mörkret. Ska försöka få med mig sällskap i morgon kväll.

Jag for en sväng till loppisen och sa upp mitt bås. På fredag em ska jag tömma det som finns kvar. Egentligen är det ju dumt att inte ha kvar båset över helgen, men  jag är less nu. Gick igenom alla bås i dag igen, men den fina morgonrocken är borta. Suck! Kameraövervakningen de har är ett skämt…jag kollade i dag…och det finns en skärm vid kassan med en fyrdelad bild som ingen har tid att titta på.

I  morgon måste jag ringa och få hjälp med datorn och sen är det vattengympa.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

 

 

 

6 kommentarer

  1. Ditte

    Så trist att det fungerat så dåligt med loppisen denna gång. Och tänk att din morgonrock fortfarande är på vift. Håller med om att dte är lika bra att säja upp båset.
    Du får i stället glädjas och ljuset och julkortstillverkningen.
    Stor kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, det blev inte bra med loppisen den här gången, men det är inte hela världen. Det finns, som du säger, mycket annat att glädjas över. 🙂
      Kram!

  2. Judy

    Beautiful Christmas cards! You are very creative Marja. 🙂 I must get busy as the holidays are fast approaching and there is still decorating and baking to be done. The color blue of the sky is lovely. For the next week and 1/2 we are going to be very cold as the temperatures will be in the high -20’s. Enjoy the water aerobics and have a good evening! Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! I enjoy paper crafting sitting at my kitchen table watchin TV at night. It’s so cosy.
      I don’t have much to prepare this christmas. I’m going to spend christmas eve with my friend and her daughter and have promised to cook some of my favourite Finnish dishes. I’m going to write about them later… 🙂 In January I’m going to Stockholm for some days to see my daughter and granddaughter.
      Hugs!

  3. Elisabeth

    Kan du beskriva morgonrocken så kan jag hjälpa till att leta på nätet? Jag blir så arg när en verksamhet sköts så dåligt trots att det finns arbetande människor på plats.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Så snällt av dig! Morgonrocken är Gudrun Sjöden, tjock bomullstrikå med huva, en knapp i halsen och bälte. Färgen är ljus beige botten, nästan vit, med mönster med bleka bruna, brunröda blommor. Den försvann en gång och jag hittade den i ett annat bås, men nu har jag ju finkammat alla bås… I morgon ska jag tömma mitt bås och även gå genom de andra en extra gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.