Marja

Den långa resan.

Katten och ugglan

IMG_20170119_124050

Har ni sett så fin färg det är på tulpanerna jag köpte på Lidl i går. Krispiga svenska tulpaner. Lidl har billiga blommor… ibland köper jag en bunt fairtrade rosor för några tior och nu har de haft svenska tulpaner för 39.- Måste passa på nu när det är säsong.

Jag är trött och har inte ens packat upp min väska än. Jo, jag tog upp uggleskärbrädan och ställde den bredvid katten.

IMG_20170119_123000

De blev väldigt fina ihop och verkar trivas i varandras sällskap. Jag har använt katten som skärbräda och till och med diskat den i diskmaskinen, men den har fått skråmor, så jag tänker inte använda dem som skärbrädor, utan mera som små brickor. Eller bara som dekorationer i köksavdelningen.

I kväll var det vattengympa och det var skönt, trots att vattnet var kyligare än vanligt igen. Ute har det stormat hela dagen och snön sjunker undan och blir till en isgata. Bussen var försenad och vi började fundera om den rent av var inställd eftersom det var så halt. Men sen kom den och jag hade svårt att ta mig upp på den från den isiga trottoaren, trots att jag hade broddar.

I morgon ska jag klippa mig och så ska jag tvätta, så då blir väskan uppackad i alla fall.

Ha en lugn fredagsnatt <3

8 kommentarer

  1. Ditte

    Tulpanerna är verkligen fina i den här färgen . LIdl har oftast bra blommor till bra priser. Pasar också på att ibland köpa blommor där när jag passerar.
    Di katt och uggla verkar trivas fint tillsammans och de passar bra ihop. Men trist att det lätt blir repor. lika bra att de då får vara brickor. Piggar upp gör de verkligen där de står.
    Kallt har vi också haft om man betänker att jag är långt söderut men idag är det hela +8 nu så det blir nog varmare.
    Trevlig fredag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Vi har några minusgrader nu och det känns mer passande på de här breddgraderna. 🙂
      Hoppas temperaturen stiger hos er.
      Kram!

  2. Judy

    Happy Friday! 🙂 The Swedish tulips are just beautiful! I really like the cutting boards and the idea of them as decorative kitchen items. The cat and owl go so well together. Our weather finally warmed up this week and have enjoyed temperatures in the + single digits. Have a great weekend! Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! You have had cold weather for a while now, so I can imagine thar you enjoy some +digits.
      Have a nice weekend! Hugs!

  3. Helena Nilsson Springare

    Den där ugglan är så himla fin.. och i världens bästa färg. Hmm.. har sett den på nätet, men jag undrar om den finns att köpa här i stan nånstans?
    Jag är sugen på att införskaffa en 😀 den skulle passa bra hos mig 🙂

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag har inte sett den i Umeå… tänkte på Designbutiken i så fall, men kan inte komma på att jag sett den där. Du får köpa den på nätet. Kolla på designonline.se. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.