Marja

Den långa resan.

Medan jag sov…

IMG_20170219_114354

 Tidigt i morse när jag tittade ut såg världen ut så här.

Vad hände medan jag sov? Eller jag vet inte om jag sov eller hade feberyra. Kanske var det en av de konstiga drömmarna?

I går kväll fick jag feberfrossa… så där bara… och det rann ur bihålorna och hela ansiktet värkte. Men värst var frossan. Jag kunde inte få mig själv varm, trots dubbla täcken, långärmat nattlinne och sockar på fötterna. Jag tog värktabletter, la huvud och nacke på spikmattan och försökte tänka på trevliga saker. Orkade inte gå upp och koka hett te, orkade inte fokusera på musik. Snudd på panik.

Somnade och vaknade hela tiden… drömde förvirrade drömmar… och sen tidigt på morgonen vaknade jag svettig och tittade ut på snön. Vad hände?

Snön låg kvar när jag sent om sider vaknade på riktigt, av att snöplogen körde förbi sovrumsfönstret. Det var nollgradigt, så jag antog att den skulle smälta bort. Men den ligger fortfarande kvar och nu är det några minusgrader.

I morgon är det måndag och ny vecka.

Ha en lugn måndagsnatt <3

6 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Paula! Jag har varit förkyld i två veckor nu och trodde jag skulle bli frisk, men tydligen gick det i bihålorna. 38,5 i feber nu och då har jag tagit febersänkande. Får nog ringa vårdcentralen i morgon. Så less!
      Ha en fin vecka! Kram!

  1. Ditte

    Så trist att denna infektion inte ger med sig och det sliter ju dessutom hårt på kroppen. Hoppas du kan få en akuttid på vc och att du jan få hjälp.
    Väldigt obehagligt.
    Oj, snö igen! Ja det är ju bara februari så så det är fortfarande vinter.
    Önskar dig god och rask bättring.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! 36.00 i temp i morse och nu 37,8…jag är en lågtempare, så allt över 37 känns. Mindre värk i bihålorna i dag…
      I morgon är det nog bättre.Tålamod, tålamod. 🙂
      Kram!

  2. Judy

    Sorry you are still not feeling well. 🙁 Wishing you a fast recovery so you can venture down to the lake or do water aerobics. Take Care! Hugs! Judy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.