Marja

Den långa resan.

Tejpad häl

IMG_20170222_135230

Så tog det vackra vintervädret slut efter bara en dag. I dag piskade snön mig i ansiktet på väg till Hälsocentralen, som skymtar där bakom kullen. Jag brukar säga att man får gratis peeling.

Ingen feber i natt och bihålorna tömmer sig bra. Är det så att ju mer man snyter, desto mer stimulerar man slemhinnorna att producera sekret? Ska man spara och spara och snyta när det blir absolut nödvändigt?

Jag träffade en trevlig sjukgymnast i dag. Hon undersökte mina fötter och jag hade ju ont på alla ställen (trots att jag håller på att tappa känseln) …och sen tejpade hon den onda hälen och visade hur jag skulle stretcha muskeln på utsidan. Det är ingen ’hälsporre’, utan snarare en inflammation i hälsensfästet som jag gått med sen sommaren. Tejpningen känns bra och jag ska ha den i en vecka och fungerar den vill jag lära mig att göra det själv.
När jag skulle lägga mig ner på rygg på britsen, blev jag alldeles yr igen och bävade för att stiga upp sen, men sjukgymnasten höjde på huvudändan, välte upp mig och satt sen en stund på kanten med armen om mig. Du har nog lite förkylning kvar i innerörat, sa hon. Så himla snällt.

Sen promenerade jag till Ålidhems centrum och ICA. En lagom utflykt, för jag var alldeles slut när jag kom hem.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    VIlket lyckat besök hos sjukgymnasten! Riktigt så att man kan bli glad en hel dag! Nog så viktigt inom all vård att se till hela kroppen. Hoppas att tejpningen hjälper för det skulle ju underlätta mycket för dig.
    Strålande sol i Stockholm idag och någon minusgrad. Här väntar Junibacken.
    kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.