Marja

Den långa resan.

Ingen struktur på tillvaron.

IMG_20170310_144846

Jag stod och väntade på bussen på Vasaplan och fick syn på den här lilla fina isformationen vid sidan av busskuren. Det droppade från taket ner i buskarna. Takdropp och is ger mig vårkänslor och visst känns det som det är vår i luften trots att vi har mycket snö kvar. I dag var det nollgradigt så vi är nog på väg!

Jag hade lite ärenden på stan. Lyckades glömma apoteket, men det gör inget, för jag ska in en sväng i morgon med.
De senaste dagarna har varit lite knaggliga…jag får ingen struktur i tillvaron just nu. Är frisk från förkylningen, men hängig, ostadig på benen och yr. Jag väntar bara på besked från undersökningen på neurofyslabb. Vill verkligen veta.

I går var det ingen vattengympa eftersom vi har sportlov här uppe den här veckan. Nästa vecka ska jag skippa ett möte bara för att få gå på vattengympan. Man måste prioritera.

Tittade just på första programmet av Let’s Dance. Tilde de Paula var så bra. Hon är verkligen en rutinerad programledare, proffsig, men ändå personlig och så smart.
Bland dansarna håller jag på Stina Wollter. Jag följer henne på instagram och har sett henne fridansa där och var lite rädd för att hon inte skulle kunna klämma in sig i de strikta reglerna för sällskapsdans. Tango var ju verkligen en lämplig dans för henne och nu är jag lugn…hon kommer att klara det tack vare sin konstnärliga känsla.

Jag saknar dansen, jag saknar att kunna springa, hoppa och snurra runt i glädjefnatt. I vattnet kan jag göra allt det där och det är så underbart.

Ha en lugn lördagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Kan förstå att din långvariga krasslighet har påverat kroppen på allehanda sätt och att det tar lång tid att komma tillbaka. Hoppas du snart får dina provsvar och får veta.
    Tittade också på Let´s Dance och Stina Wollter imponerade verkligen. Jag tycker även att Anja Persson gjorde väldigt bra ifråb sig.
    Jätteroligt nu men kombon Tilde och David, ett pat som kändes bra tillsammans.
    Strålande sol här idag och nya äventyr väntar.
    Önskar dig en fin lördag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, jag är lite nergången just nu. Hade ett långt samtal med Johanna i kväll och det känns mycket bättre nu. Verkar inte alls säkert att Raoul flyttar tillbaka till Umeå. Han har bott tillräckligt länge på Söder att han rotat sig där. 🙂 I så fall gynnar det ju mig. 🙂
      Vi har haft några plusgrader och jag bytte från täckkappa till duffel i dag.
      Ha en skön söndag!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.